Ákos idén is duplakoncertet (kénytelen) ad(ni) a Papp László Budapest Sportarénában, akárcsak tavaly. A szeptember közepén megjelent, Még egyszer című stúdióalbum lemezbemutató koncertjére hamar, nagyon hamar elkapkodták az összes jegyet, ezért az elsőként meghirdetett dátum, december 17., csütörtök előtti napon is lehetőséget biztosítanak a későn ébredő rajongók számára.

ákos kovács ákos nagykoncert Papp László Budapest Sportaréna ingyenjegy duplakoncert belépő-nyereményjáték még egyszer album bemutató platinalemez igazán ep hauber zsolt calypso 2014-es dupla aréna dvd kossuth-díj lepés gábor bánfalvi sándor

 

Mikor lesz, hogy lesz?


December 16-án, szerdán és 17-én, csütörtökön, este nyolc órától. Ugyanaz az Ákos, ugyanazok a zenészek, ugyanaz a csapat, ugyanaz az új album, ugyanazok az új dalok - és állítólag minden eddigit felülmúló látvány. Az eredeti nap csütörtök volt, amire viszont sec-perc alatt elfogytak a jegyek, így ráhúzták a szerdát - még jó, hogy szabad volt az Aréna.

Mi lesz?


Magyarország elsővonalas popsztárjának Ákosnak (akik közül rajta kívül van még kábé, ma négy-öt) Még egyszer című, máris platinalemez-státuszba emelkedett új albumának bemutató koncertje. Az új dalok mellett néhány ritkán hallható darabbal, valamint izgalmasnak ígért átdolgozásokkal. Az énekes a tavalyi év végén is teltházzal duplázott az Arénában, amelyről közel stúdióminőségű koncertfelvétel készült. Aki nem látta volna a november 17-én megjelent, 2014-es Dupla Aréna dvd-t, annak figyelmébe ajánljuk Ákos alábbi, legújabb koncertklipjét, melyen a Calypso című dal hallható. Valami hasonló várható ezúttal is.
 


A sztár


A szólóban közel harminc kiadványt jegyző, Kossuth-díjas Kovács Ákos roppant sikeres turnén van túl. A tizenhét állomásos, az Igazán című kislemezről elnevezett sorozaton összesen mintegy százhetvenezer néző előtt lépett föl. Alighogy véget ért a turné, megjelent az új nagylemez, melyre az Igazán ep négy dala mellett kilenc új dal került, melyeket az énekes-dalszerző jellemzően két koncert közötti megfeszített munkával készített el az új album zenei főfelelősével, régi-új, szintén exbonanzás kollégájával, Hauber Zsolttal, valamint Lepés Gábor billentyűssel és Bánfalvi Sándor dobossal. A koncertsorozat és a stúdióalbum készítése során mára igencsak összeszokott zenekarral és műszaki csapattal, ám Ákos ígérete szerint teljesen megújult programmal és az idei turnéműsort is felülmúló, kiemelkedő színpadi látvánnyal készül a duplakoncertre. Újdonságokra, technikai újításokra Ákos - akármilyen konzervatív személyiség is - mindig nyitott.

Hol lesz?


A helyszín a Papp László Budapest Sportaréna, nem is kérdés, Ákos simán telekrakja, egymás után akár kétszer is a legnagyobb magyarországi koncerthelyszínt.
 

Hype
 

  • Ezután a duplakoncert után Ákos hosszabb koncertpihenőre megy, élőben most látni és hallani hosszú ideig utoljára.
  • Garantáltan lehengerlő hangzás és látvány.
  • Kossuth-díjas popsztár (nem sok van, mi tagadás) élőben a színpadon.

Játék


Mivel szorongatja szerintünk leginkább Ákos a rajongóit? (Segítség tavalyi ajánlónk középtáján, a helyes válasz: a szövegeivel.)

A megfejtéseket december 17-én, csütörtökön délelőtt tízig vártuk a jatek@koncertblog.hu-ra Ákos2 tárggyal. A helyes megfejtést küldők közül három nyertest választottunk: Andray Csabát, Hámor Adriennt és Párkányi Editet, akik ingyen mehetnek a csütörtök esti Ákos: Még egyszer koncertre, a Papp László Budapest Sportarénába. A nyerteseket e-mailben értesítettük, egyben tudattuk velük a koncertre bejutás módját.

Lájkold Facebook-oldalunkat!, hogy részt vehess a party-, koncert- és fesztiválbelépő-, illetve egyéb nyereményjátékainkon!