CSATLAKOZZ!

OLVASZTJA JÉGSZÍVEDET

Sok jó ember, legyél te is köztük - Grabanc-, Airtist- és Deley-koncert-podcastek

Február elején rakott nagyot három izgalmas zenekar a Kuplungban: a kizárólag akusztikusan elektronikus hatású zenét produkáló Airtist, baráti spacerock-bandánk, a Grabanc és az elszállós Deley. Mi pedig ezt az egész programot felvettük, és most, hogy szombaton az Airtist és a Grabanc újra együtt (pontosabban egymás után) játszik ugyanott, közre is adjuk, három koncert-podcast formájában, a körmönfönt, nem rövid, de legalább jó hosszú Koncertblog Airtist & Grabanc & Deley Concert Session in Kuplung címmel.

grabanc airtist deley koncert felvétel podcast kuplung ajánló ingyenjegy belépő-nyereményjáték elektronikus spacerock uralkodó bubu india bangalore új-delhi mika áron döme beatboxer doromb gólya roham szabi

Artwork: Mill

Tovább

Funky a Müpában - tizenöt éves a United

December elsején a Művészetek Palotájában különleges ünnepi koncertet ad hazánk legnépszerűbb pop-funkegyüttese, a United. A jól ismert slágereket ezúttal közel harminc zenész, vokalisták, fúvósok és vonósok adják elő a zenekar tagjaival együtt.

united koncert Művészetek Palotája müpa pop funky Pély Barna mr2 akusztik plusz hófehér jaguar keserű méz hárman párban Hajnalban még a nap is más nincs ősz nincs tél végső vallomás romhányi áron mits gergő potesz balázs liszt ferenc zeneművészeti egyetem Kodolányi János Főiskola születésnap

Tovább

Kvelertak: Sört szoktunk áldozni

A legismertebb norvég metálzenekar, a Kvelertak (a név fojtogatást, szorongatást jelent magyarul), július tizedikén, csütörtök este fog az A38 hajón játszani (az előzenekar a kiváló stonert szolgáltató Grizzly lesz). A koncert apropóján Erlend Hjelvik énekessel interjúztunk.

Kvelertak-albumborító-részlet

Tovább

Szintis stricifunker a pszihedelikus vurstliban - Dâm-Funk a nagyvásártelepi Kül-Koloron, megvannak a jegynyertesek

Péntek este szürreális vurstlivá változik a Lágymányosi Rákóczi híd pesti hídfőjénél lévő Nagyvásártelep a Kolor külső partyján. A pszichedelikus felhozatal, avagy körítés része a dodzsem (!), a körhinta (!!), rodeó (!!!) - illetve a funkhiphoprap-menő Dām-Funk, egyenesen Amerikából, megvan, kik mehetnek ingyen!

Dâm-Funk

Tovább

Hardcore-tól punkig - nyerj jegyet Boysetsfire/Gallows/Bane/Shell Beach-koncertre!

Noha a Duna még mindig alig fér a medrébe, azért a rajta úszkáló A38-on igen erős hardcore-buli ígérkezik június 17-én. Ezúttal a Magyarországon is már többször megfordult, amerikai Boysetsfire-t, a már csak részben straightedge Bane-t, az angol hardcorepunk Gallowst terelte össze egy helyre - mindehhez a felvezetést pedig a hazai Shell Beach fogja biztosítani. Menj ingyen!

Tovább
«
12