CSATLAKOZZ!

HOLLYWOOD ARANYKORA

Első fecske nyarat csinál - Parov Stelar a Parkban!

Megírtuk, hogy milyen ráncfelvarráson esett át a Budapest Park az idei szezon előtt, túlvagyunk az első teltházas koncerteken, most pedig az első nemzetközi fellépő is megnyitja az idényt. A tavalyelőtti jól sikerült parkos fellépése után Parov Stelar visszatér a tett helyszínére, méghozzá legújabb nagylemezének bemutató turnéjával. Nem egy átlagos estének ígérkezik!

Parov Stelar The Burning Spider szving electroswing Budapest Park koncert lemez lemezbemutató Belau előzenekar ajánló belépő-nyereményjáték párosjegy ingyenjegy show openair szabadtér Marcus Füreder album Skybox Heineken

Tovább

LTJ Bukem: Ha drogozol, tudd, mivel van dolgod

Pénteki budapesti bulija előtt beszélgettünk egyet LTJ Bukemmel, és kiderült, hogy még mindig izgul a szettjei előtt. Továbbá szerinte nem az extasy a legbiztonságosabb drog, mert egyszerűen nem tudod, mi van benne. A többi poént már nem lőjük le, mert az köztudott, hogy az idén már négyéves, nemzetközi hírű streetwear-márka, a BP Shop, hazánk vezető bassmusic-szervezőjével, a Bladerunnazzel és duplabulival ünnepli a születésnapját. December 17-én, csütörtökön Izrael elsőszámű edm-sztárja, Borgore lép föl a Dürlinben, majd másnap, pénteken a drum'n'bass egyik legelső igazi sztárja, korszak- és stílusalkotója, a likvid alapköve, LTJ Bukem érkezik az Akváriumba, ahol Paul SG szintén zenész dzsesszes dnb-je mellett a szcéna aktuális topvokalistája, Riya élőprodukciója kerekíti ki az élményt. És persze szokás szerint jegyet is lehetett nyerni - a szerencsések a cikk végén.

LTJ bukem riya live paul sg incident marka bp shop bladerunnaz heineken borgore dürlin akvárium the bookworm utah jazz makoto furney lenzman madcap satl calibre zero t random movement ai atjazz echonomist vibe killers josh wink mc conrad good looking records guardian ecstasy drum and bass awards jazzsticks nyereményjáték

Tovább

Diktátorok egymás közt - jegyet nyertek a BP-születésnapra, dj Freshre!

A viharos gyorsasággal rapperkörökben szinte világszerte kultstátuszba, afféle hiphopos divatdiktátorrá emelkedett BP ruháit és kiegészítőit egy sor rappervilásztár hordja, pedig még csak a harmadik születésnapjukat ünneplik. Hosszú nevű születésnapi bulijukra (Heineken Legendary Nights - BP Clothing Birthday Bass), a Petőfi Csarnokba, drum'n'bass és a dubstep egyik atyjának számító dj Fresht hívták ünnepelni. A buli apropóján a BP-től Bornemissza Gergelyt interjúztattuk, illetve részletesen bemutatjuk Fresht is. Plusz párosjegyet lehetett nyerni a partyra.

Fresh valami BBC-s bulin füstözi a rajongókat

Tovább

Blanilla: Aki gázt ad, és aki válaszol - igyál ingyen a ninjabreakzes buliján, a Corvinon!

A Ninjabreakz a Future Sounds of Breaks buli keretében a kolozsvári Blanillát látja vendégül október 17-én a Corvin-tetőn. Ahogy a név - mely heves haveri Need for Speedezés közben jött - is sugallja, a törtütemekben rejlő jövőbeli potenciál kiaknázása a cél. Többek között a jól csengő név esetleges jelentéseiről és a kirakat dj-kről is beszélgettünk. Plusz italkupont osztottunk játékosan budapesti bulijára.

Tovább

PASO a Balaton Soundon - nézd újra!

Péntek délután ötkor a Pannonia Allstars Ska Orchestra nyitotta meg a Balaton Sound programját a Heineken-nagyszínpadon, mi pedig élő-streamunkon közvetítettük a koncertet. Magyarország vezető ska-zenekara Jamaica ízét hozta a balatoni napsütés mellé, íme, a koncertfelvétel:

Tovább