HTML

FÉNYJÉZUS

HTML

Folyékony remény - hollandiai tónál tartják az első likvid-drum'n'bass-fesztivált

Elképesztő, de igaz. Már van külön fesztiválja a likvid-drum'n'bassnek. Sőt, az egyik legnagyobb múltú kiadó szervezi. A Liquicity Festival júliusban nyolcadikán és kilencedikén repít egy másik galaxisba, ahol nincs intrika, politika, és más evilági dolgok, csak színtiszta likvid. Erre már mi is felfigyeltünk, és szemezgetünk a lineupból, illetve nem is mi, hanem felkértük a stílus első számú magyar emberét, Raise Spiritet - aki nem mellesleg a Liquicity üdvöskéje is -, hogy szelektáljon nekünk.

Liquicity Festival Liquicity Label Raise Spirit Brooke Brothers Logistics Mind Vortex Hybrid Minds Dimension Alix Perez High Contrast LSB Technimatic Sub Focus Dualistic GLXY Pola and Bryson Keeno Whiney Shogun Audio Friction Hospital Records MVE Mota DRS Linguistics The Netherlands Noord-Scwarwounde fesztivál ajánló játék drum and bass liquid drum and bass feszt dj DJ Marky drumandbass belépő-nyereményjáték bérlet Hollandia likvid

Tovább

Savage az ördög - interjú a nagy mészárossal

Savage a magyar keményvonalas, durva törtek és mindenféle hardcore-ok legfőbb képviselője, és nem mellesleg a magyar gamer-kultúráról szóló Vakondok filmsorozat egyik szereplője és készítője. De sokakhoz hasonlóan ő sem hazai pályán játszik, nem arra gyúr, hanem évek óta és egyre inkább határainkon túl tör komolyabb babérokra. A műfaj első számú licenc-partysorozatát, a Therapy Sessionst is például már Pozsonyba szervezi, és ha meghívják zenélni bárhova, headlinerként teszik - ahogy most is, május 27-én, pénteken a bécsi Therapy Sessionsre. Ahova még jegyet is szerzett nekünk, illetve az olvasóinknak - játék nyertesekkel a tartalmas interjú után.

savage dj interjú therapy sessions ajánló bécs vienna savage tales subculture revolution drumandbass dnb hardcore gabba vakondok film pozsony the outside agency offkey kiadó label gorebug mészárbéz románia erdély szlovákia ausztria kézdivásárhely nagyvárad party buli neurofunk eatbrain európa eger debrecen sopron pécs mezőtúr dunaújváros orosháza sárvár szarvas Masters of Hardcore hollandia portugália lameron rave edm andré dzsessz technó trance harder and louder orosz belga future sickness peter kurten frenchcore Commodore 64 amiga ZX Spectrum new york los angeles varsó tokió demoscene ninja tune ad noiseam prspct broken note fluc vanne klub hardez moh austria death experience steve dude deepnheavy sounds kopfwerk live cheeky rascals planlos shiftex nocturia pharmatic Acheronitc Sound hand and huge meta ren

Tovább

A keringőkirály uralma alá hajt - párosjegyet nyertek André Rieu koncertjére!

A magyarok imádják a keringőt és a keringőkirály imádja a magyarokat - André Rieu május huszadikán, szerdán ismét Budapesten andalítja az érdeklődő közönséget, mégpedig a Papp László Budapest Sportarénában. És nálunk még erre is nyerhető volt párosjegy - nyertesek a cikk végén.

Tovább

Brooklyn Bounce: Rengeteg szaftos sztorik van - jegyet nyertek a 2 Unlimiteddel támadó Total Dance Festivalra!

Az őszi, első Total Dance Festival hatalmas sikere után borítékolható volt a folytatás, ami nem is sokat váratott magára: március utolsó szombatján (28.) ismét áttombolhatja az éjszakát a kilencvenes évek ma már retrórajongónak számító közönsége. Az akkori magyar élvonal mellett ott lesz a Mr. President, Ice MC, az E-Rotic, a fő-fő headliner pedig nem más, mint a 2 Unlimited. Fellép még a Brooklyn Bounce is - fesztivál-nagyajánlónk mellé őket kérdeztük, illetve monstre nyereményjátékunkon összesen tíz ingyenjegyet osztunk szét.
2 Unlimited-artwork 2015 2 Unlimited-artwork 2015
Tovább

Heti elektroajánló: vissza a jövőből - megvannak a Speedy J-nyertesek!

Az Origo zeneoldalával, a Quarttal együttműködve, annak felkérésére mostantól minden csütörtök délelőtt a következő szerdáig érvényes elektronikus zenei ajánlóval jelentkezünk. Íme, az első, ami az elektronikus zene hőskorába vezet: nyerhettél jegyet (nyertesek a cikkben, a Speedy J-ajánlórész végén) az egyik legnagyobb és legősibb technós, Speedy J szombati ötórás szettjére, a Corvin-tetőre; megtudhatod, hány éves már a Tilos, jön a nem kevesebb, mint huszonhét éve pályán lévő Sander Kleinenberg az ex-Zöld Pardonba, továbbá lesz három helyszínes, minimum tizennyolc órás és huszonhárom fellépős Mute Festival a techno jegyében az R33-ban.

Tovább
«
12