HTML

FÉNYJÉZUS

HTML

Három hónap után újra Anthrax Budapesten

Most komolyan, írjátok be a Google-be, hogy Anthrax, és sanszosan hamarabb dobja ki a zenekart, mint a betegséget. (Jó, mondjuk ha orvosi szempontból mégis rákerestél mostanában a lépfenére, akkor nálad nem működik, bocs). Nincs is ezen semmi csodálkoznivaló, műfajában az egyik leghíresebb zenekarról beszélünk, a Metallica, a Slayer és a Megadeth mellett az Anthrax egyike a trashmetal nagy négyesének. Június 21-én újra eljönnek Budapestre, ahogy a márciusi teltházas Barba Negra-klubkoncerten megígérték.

Anthrax 35 turné koncert Barba Negra Track Concerto metál trashmetal Google Metallica Megadeth All of Kings Ian Scott Ordog Dorothy Wacken Metal Battle Road Mastodon Riot City Outlaws Paddy and the Rats trash Among the Living album lemez Hard Rock Top 100 1001 lemez amit hallanod kell mielőtt meghalsz ajánló belépő-nyereményjáték ingyenjegy

Tovább

A trashmetál nagy négyese - párosjegyet nyertek Anthraxre!

A trashmetál nagy négyeséből most az Anthrax érkezik Magyarországra, nyolc évvel a legutóbbi hazai fellépésük után. A július 30-i, Budapest Park-beli koncertjükre most nem kevesebb, mint öt párosjegyet osztottunk szét.

Tovább

"Végül csak a zene marad" - Dave Lombardo a Slayerből a Koncertblognak

A múlt heti Slayer/Megadeth-koncert előtt eredetileg a mindenható Slayerből Kerry King adott volna interjút riporterünknek, de végül Dave Lombardo, a dobosistenség ült le velünk beszélgetni. Ez felkészületlenül érte ugyan stábunkat, de így is jót dumáltunk a nyilvánvalóan legnagyobb dobossal. Lombardo jó lehetőségnek tartja az élő koncertközvetítéseket, ami kifejezetten jó hír a Koncertblog számára. Továbbá kiderült, hogy már alig van kivel bulizniuk, de azért olykor egy-egy spangli elcsattan, még ha nem is fellépés előtt. Az interjú a Music Channel és a Frisk közreműködésével készült.

Tovább

"Hinned kell benne" - Chris Broderick a Megadeth-ből a Koncertblognak

A Megadeth zenekarból Chris Broderickel találkoztunk a múlt heti budapesti, arénás Slayer/Megadeth-koncert előtt pár órával. Kiderült, hogy Broderick, amellett, hogy zseniális gitáros, rendkívül kellemes beszélgetőpartner. Kérdeztük a klasszikusgitár-oktatásról, a koncertközvetítésekről és a szerintünk legjobb Megadeth-lemezről. Az interjú a Music Channel és a Frisk közreműködésével készült.

Tovább

A Cannibal Corpse-ból erősít a Slayer!

Már csak nyolcat kell aludni a Slayer és a Megadeth közös turnájának budapesti koncertjéig, április 8-ig. A Slayer második tartalék gitárosát veti be a Carnage Touron. Közben Jeff Hannemann keze szépen javul, már a gitárpróbákat is elkezdte. A korábbi koncerteken az exodusos Gary Holt játszott a zenekarban, Papp László Budapest Sportarénában pedig a Pat O'Brien következik a Cannibal Corpse-ból.

Jobbulást Jeff!

Tovább
«
12