HTML

FÉNYJÉZUS

HTML

"Nem attól leszünk boldogok, ha a semmit becsomagoljuk" - Ørdøg a Mastodon előtt

Az idei különösen erősre sikeredett nagy metálkoncertek terén (IS) is, és a sort június 14-én, szerdán a sludgemetal egyik, ha nem a legnagyobbja, a márciusban új, lehengerlő kritikai és közönségsikerű albummal jelentkező Mastodon nyitja a Barba Negra Trackben (egy hét múlva ugyanitt, ugyanattól a szervezőtől, a Concertótól, az Anthrax, melyet szintén megénekelünk majd mi is). Előttük az egyik legjobb magyar underground-banda, az Ørdøg zenél - interjú velük.

Ördög interjú Mastodon nagykoncert Concerto Barba Negra Track Anthrax sludgemetal metál szabadtér openair underground banda Miki Nagy-Miklós Péter Szentpéteri Zsolt gitáros Facebook követő Youtube csatorna Tibi atya Sátántangó Krasznahorkai Sin City Moonbeam City Leonardo Bosch Mol benzinkút Hammer melléklet merchandise hiphop Public Enemy Ice T NWA Kurtis Blow Grandmaster Flash Eric B and Rakim elektronikus Emperor of Sand album lemez bemutató Show Yourself Kaszás Brendon O Brien Pearl Jam AC/DC Rage Against the Machine artwork Alan Brown Medousawolff színesceruza-készlet Lágymányosi Rákóczi híd 1-es villamos 4/6-os Zöld Pardon

Ørdøg

Tovább

Neurotikus popikon – Robbie Williams ismét Budapesten, nyerj jegyet rá!

Kevesen csinálják ezt a popbizniszt olyan lazának tűnő lelkesedéssel, mint Robbie Williams, aki új albuma megjelenése után a Brit Awards - ahol már tizennyolc díjat besöpört eddig is - legnagyobb elismerését, a Brit Icont markolhatta föl. Ezt eddig David Bowie és Elton John kapta csak meg, szóval, nem az a kategória, amit bármelyik one-hit-wonder könnyedén bezsebelhet. Ha érdekel, hogy született a korszakos album, és mi van a globális popszakma fenegyerekével, olvass tovább! Sőt, jegyet is nyerhetsz az augusztusi koncertjére!

pop koncert ajánló játék Robbie Williams Live Nation Groupama aréna stadion belépő-nyereményjáték The Heavy Entertainment Show Rage Against the Machine David Bowie Elton John Guy Chambers

Tovább

Utcára nyílik - streetshow-k a világban, a legnagyobb mester Dub Fx Budapesten

Amikor egy megmagyarázhatatlan helyen és időpontban bedugult forgalomban az autódban ücsörögve idegesen dobolsz ujjaiddal a kormányon, majd' megöl a tájékozatlanság, hogy ezt most miért. És meddig. Azon agyalsz, vajon te mulasztottál-e el valami hírt, vagy egyszerűen a rendőrzsargonnal élve: "fennforgás van". Mindenfélére gondolsz, útfelújítást, csőtörést, balfaszkodó sofőröket, rémes baleseteket, kisebb természeti katasztrófákat vízionálsz, de vajon gondolsz-e arra, hogy valahol ott elöl, az egyik fontosabb csomópontnál mondjuk utcazenészek adnak elő egy spontán performanszt? Vagy esetleg egy híresebb zenekar, neadjisten világsztár őrjíti a népet? Sőt, talán épp egy olyan banda, amelyikért te is rajongsz? Nos, a streetshow-k, utcakoncertek egyik úttörője és saját márkaépítése szempontjából leghatékonyabb használója, Dub Fx most nagykoncerttel érkezik az Akváriumba pénteken. A koncert apropóján definiáljuk a streetshow műfajt, felhozva néhány eklatáns példát. És hát persze jegyeket is szórtunk a koncertre.
Tovább

Extrém vendéglátás az Akváriumban - ingyenjegyek nálunk, megvannak a gazdáik

Magyarország legnagyobb múltú dnb-csapata, a Bladerunnaz ismét kitett magáért, és nem kisebb neveket lát majd szombaton az Akvárium nagytermében vendégül a Hospital Records házatájáról, mint a Fred V & Grafix és Logistics. A könnyed, jumpupos, likivides dramababuli garantáltan ikszelésre bír majd mindenkit, akinek van affinitása a kétszáz bpm fölötti tartományra - megvannak a jegynyertesek.

Tovább

Trükkös teknológiák, Krafty Kuts és A.Skillz az A38-on - megvannak a jegynyertesek

Spéci bulit hozott össze a Ninjabreakz a High Definition Breaks szériája keretében - tízéves a breakben korszakalkotó Tricka Technology album, ezt ünneplendő pedig pár buli kedvéért ismét összeáll a legendás Krafty Kuts/A.Skillz páros, hogy lenyomják a korai kétezres évek antagonisztikus brit életérzését. Ilyen alkalom lesz a november kilencedikei is, amikor az A38-on egy háromórás back-2-back szettel adják alánk a lovat. Menj ingyen - nyertesek a cikk végén.

Urak

Tovább
«
12