CSATLAKOZZ!

HOLLYWOOD ARANYKORA

Tánc a Földért

Szeptember 23-án, szombaton ismét megtartják a világ egyik legérdekesebb fesztiválját a Dürer-kert falai között. Elsőre furcsának tűnhet, hogy fesztiválnak nevezünk egy düreres partyt, de ha hozzátesszük, hogy ugyanekkor a világ nyolcvan országának ötszáz helyszínén ugyanez a buli pörög békepárti neohippi fiatalok közreműködésével, egyből érthető a jelző. A legmegkapóbb pillanat nyilván a Prayer of Peace minden helyszínen éjjel egykor, ami kis matekkal (és túlzással) azt az eredményt hozza, hogy bolygónkon loopolva imádkozunk a békéért.

goa party psy psytrance Earthdance earthdance fullon progi progresszív chill Riddim Colony G-Ras Para Halu para halu Protonica protonica pixel Pixel Oleg oleg Wegha wegha jotekonysag Anzu Creation irgum burgum Irgum Burgum Varazsloo varazslo Comsat comsat Petar petar Mimic Vat mimic vat Stereomantra Toge toge Snag the Sunsheperd Metaverse Ikoza darkpsy forest Prayer of Peace béke Dürer dürer dürer kert A tavalyi fokvárosi event nagyszínpada. A dekó mindenhol ütős, nálunk sem lesz másként

Tovább

Egy Marley nem Marley - most Damian koncertezik a Parkban

Nem éri be a Budapest Park egy Marley fiúval egy nyárra - a nagy Bob gyerekei közül most augusztus 30-án, kedden Damian Jr. Gong Marley csujogat a Park színpadán (tesója, Ky-Mani július közepén egy Gentlemannal közös, viharos fellépésén ragadta el a szívünket). Mivel most igazi nyári idő várható, a koncert után is óriási buli kerekedik, így rendes, autenteikus jamaciai zenés afterre számíthatunk.

Damian Marley a spanyolországi Rototom fesztiválon lobogtat

Tovább

Vissza a gyökerekhez - Junior Kelly behajózik

A negyvenhat éves jamaicai reggea-ikon november 19-én, csütörtökön, az A38 állóhajón ünnepli tízedik stúdióalbumát. A négygyerekes családapa odahagyva kedvenc hobbijait most belőlünk merít erőt, és ad vissza nekünk temérdek derűt. Gyere és mozgasd meg a november végére már kicsit megereszkedett fenekedet.
junior kelly reggae riddim colony roots reggae dancehall ska Rybydub A38 koncert buli album cd love béke mosoly gyökerek rastafári jamaica a38 hajó roots
Tovább

Szénhülye szombat, verbális vasárnap – hétvégi LIVE-ok

UPDATE: A Zöld Pardon mai koncertjei a Klubszínpadon lesznek, ennek technikai adottságai sajnos nem megfelelőek a közvetítésre, ezért a mai LIVE elmarad. Jövő héten viszont újra élőkoncertekkel jelentkezünk innen.

A pénteki Több technót a Parlamentbe alkotmányozásának és a Riddim Colony koncertjének közvetítése csak a kezdet ezen a hétégén. Terveink szerint szombaton és vasárnap is két-két produkciót teszünk képernyőre.

 

Szombaton Titusz és a modell srác vezeti a Carbonfoolst a Zöld Pardon színpadára, a szomszédban meg egy ritkán elcsíphető Marcel live kerül az A38 teraszra.

 

 

Vasárnap a szövegelésé lesz a főszerep. Az Utcazene Fesztiválból dobbantó Takáts Eszter, valamint a szintén szövegcentrikus Pluto zenekar váltja egymást a Zépé színpadán.

 

 

 

Friss infókért ezt nézzétek: http://www.facebook.com/Koncertblog

Tovább

Egy kis Jamaica a Duna partján – Riddim Colony LIVE

A Riddim Colony hazánk egyik leghitelesebb reggae-függő formációja. Tavaly - egyedüli kelet-európaiként -  meghívták őket a legnagyobb európai reggae fesztiválra, az olasz Rototomra, ahol ráadásul nagyszínpadon, világsztrárok gyűrűjében játszhattak.

 

 

 

Pénteken főként saját szerzeményekkel és jól átdolgozott riddimekkel töltik meg az estét a Zöld Pardonban, a roots-tól a dancehallig szinte minden terítékre kerül majd, aminek valamennyire köze lehet a reggae-hez. A jamaicai hangulatot az eredeti, angol-patois nyelven megszólaló G.Ras nyelvjátéka is biztosítja. A koncertet este nyolctól élőben közvetítjük.

Tovább