CSATLAKOZZ!

OLVASZTJA JÉGSZÍVEDET

Nem Bob Marley a legjobb Marley

A tavaly augusztusi fergeteges koncertjére dupláz rá Bob Marley legtehetségesebb fia, Damian, azaz Jr. Gong Marley június 20-án, kedden este a Budapest Parkban a New Beat szervezésében.

Damian Marley Bob Marley koncert reggae Budapest Park Skrillex New Beat Ky-Mani Marley Gentleman Miss World Cyndi Breakspeare Zámbó Krisztián Grammy-díj Nas Distant Relatives album lemez Rolling Stones Mick Jagger Super Heavy AR Rahman Dave Stewart Road to Zion Bruno Mars Cypress Hill világzenész Halfway Tree Welcome to Jamrock No Woman No Cry Could You Be Loved Buffalo Soldiers Redemption Song dancehall hiphop warmup ajánló belépő-nyereményjáték ingyenjegy

Tovább

Stukker: Svejk és Regős Bendegúz reinkarnálódik a Terence Hillnek öltözött Vécsibe

A legújabb magyar szupergrupp, a Stukker egyik alapítóját, Szalay Pétert interjúvoltuk meg szeptember 25-i, csütörtök esti, Hunnia bisztrós koncertjük apropóján. A Korai Öröm-ös Vécsi Tibor (ének), a szintén korais, plusz colorstaros Szalay Péter (gitár, vokál; colorstaros interjúnk vele itt), a plutós, ex-Erik Sumó-s és ex-Amorf Ördög-ös Dudás Zsombor (gitár, vokál), az ugyancsak plutós-biorobotos Nemes András (basszusgitár, vokál), valamint a Cabaret Medranó-s Szert Zsigmond (dob, szájharmonika, vokál) alkotta zenekarnak elkészült az első klipje, egyre többet koncerteznek és nekiálltak az első albumuknak is.
Balról jobbra: Szert, Szalay, Vécsi, Nemes, Dudás
Tovább

Légy erős, jön James Lavelle - megvannak a jegynyertesek

Tízévesen mi jó, ha Rolling Stones-t hallgattunk, a Be Massive-nak viszont ennyi idősen nem Mick Jagger örök klasszikusai, hanem a már tizennégy évesen a pult mögé álló James Lavelle jut eszébe. Jegynyertesek a szombati partyjukra, a Corvin-tetőre!

Lavelle (itt is, mint a legtöbb sajtófotóján, valamiért a fejét fogja)

Tovább

The Rolling Stones Jagger nélkül?

Keith Richardsnak a US Magazine-nak súgta meg, hogy a Rolling Stones-fiúk jó pár év után alkalmanként együtt gyakorolnak Londonban, de Mick Jaggert egyelőre kihagyták a buliból. A pezsgés viszont érthető, hiszen jövőre 50 éves a banda.

Keith Richards kicsit penget

Tovább

"Akkor lesz vége, ha összeesünk" - jövőre újra turnézik a Rolling Stones

A Rolling Stones - rácáfolva a visszavonulásáról szóló pletykákra - újra turnézik 2011-ben. Az infót a BBC 6 Music című műsorában osztotta meg a közvéleménnyel Keith Richards gitáros-zeneszerző, akinek nemrégiben jelent meg Life című önéletrajza.

A

Rolling Stones -rácáfolva a visszavonulásukról szóló pletykákra - újra turnézik 2011-ben.

A gitáros a BBC6 Music című műsorában nyilatkozott: "Mindnyájan készen állunk, hogy színpadra álljunk. Ki mondta, hogy valaha is abbahagyjuk? Akkor lesz vége, ha összeesünk."
A Stones utolsó turnéja 558 millió dolláros bevételt hozott, utolsóként beharangozva, miután egészségügyi okok miatt több helyszínt is törölni kellett egészségügyi okokból.
A "Bigger Bang" turné Európai állomásait eltolták Keith Richards agyműtéte miatt, amelyre azért folt szükség, mert leesett egy kókuszfáról. Erről maga Keith később úgy nyilatkozott az NME-nek, hogy a balesetet kissé eltúlozták. " Ültem egy bokron, és valahogy rossz irányba estem le róla."
"Life" című új önéletrajzi könyvének bemutatóján a 66 éves Richards azt mondta a BBC-nek, hogy a Stones háza táján folynak az előkészületek egy új album rögzítéséhez is.
"Ennyi együtt töltött év után van egy csomó befejezetlen témánk, amit le kellett hagynunk az utolsó lemezről. Mick egy nagyon termékeny író, ráadásul nekem is vannak ötleteim. Decemberben és januárban összeülünk, és kidolgozzuk őket. Nagyon várjuk újra a közös munkát."A Rolling Stones -rácáfolva a visszavonulásukról szóló pletykákra - újra turnézik 2011-ben. Osztotta meg a szenzációs infót Keith Richards gitáros a BBC6 Music, akinek a közelmúltban megjelent Life című életrajzi regénye.

Keith Richards

Tovább