HTML

FÉNYJÉZUS

HTML

"Nem attól leszünk boldogok, ha a semmit becsomagoljuk" - Ørdøg a Mastodon előtt

Az idei különösen erősre sikeredett nagy metálkoncertek terén (IS) is, és a sort június 14-én, szerdán a sludgemetal egyik, ha nem a legnagyobbja, a márciusban új, lehengerlő kritikai és közönségsikerű albummal jelentkező Mastodon nyitja a Barba Negra Trackben (egy hét múlva ugyanitt, ugyanattól a szervezőtől, a Concertótól, az Anthrax, melyet szintén megénekelünk majd mi is). Előttük az egyik legjobb magyar underground-banda, az Ørdøg zenél - interjú velük.

Ördög interjú Mastodon nagykoncert Concerto Barba Negra Track Anthrax sludgemetal metál szabadtér openair underground banda Miki Nagy-Miklós Péter Szentpéteri Zsolt gitáros Facebook követő Youtube csatorna Tibi atya Sátántangó Krasznahorkai Sin City Moonbeam City Leonardo Bosch Mol benzinkút Hammer melléklet merchandise hiphop Public Enemy Ice T NWA Kurtis Blow Grandmaster Flash Eric B and Rakim elektronikus Emperor of Sand album lemez bemutató Show Yourself Kaszás Brendon O Brien Pearl Jam AC/DC Rage Against the Machine artwork Alan Brown Medousawolff színesceruza-készlet Lágymányosi Rákóczi híd 1-es villamos 4/6-os Zöld Pardon

Ørdøg

Tovább

Gumizsiráf-díjak kiosztva - felvételek a díjátadó Helloween Partyról

Negyedszer osztotta ki Gumizsiráf-díjait a metálban utazó Kettőnégy blog. 2011-ben a legjobb zenekar Gumizsiráfját a Turbo vitte, az év albuma a Southern Oracle Hellwakening című lemeze lett, a legjobb klip a Fish! Sav című dalából született, a metálosok szerint a Hegyalja volt a legjobb fesztivál a nyáron, az életműdíjat Rácz Tibor (Puczu) kapta, míg a legsármosabb gitáros Szentpéteri Zsolt Attila lett. A díjakat nem valami vájtfülű szakmai zsüri adományozta, de közönségszavazás előzte meg a "Gumizsiráf-gálát". Az október 31-i átadót és a köré szervezett Helloween partyt a Koncertblogon közvetítettük és most egy szűk fél órás, egy szűk két órás és egy háromórás videóban a felvételeinket is megmutatjuk. Metál!

Gumizsiráf-díjátadó és Helloween Party I.

Tovább