CSATLAKOZZ!

BB

BESTOF

Tizenhármas Tricky-koncert a hajón

Amennyire nem szíveljük, ha C kategóriás előadók havonta idejönnek haknizni ugyanazzal a péntek délutáni pendrive-val, annyira tudjuk szeretni, ha egy Tricky nagyságú előadó évente új lemezt készít, és elhozza megmutatni.

Tricky A38 Smoky Mo Martina Topley-Bird Jay-Z ununiformed

Tovább

Dusty, a kölyök

Az "utazós elektronika" Mozartja, Dusty Kid ismét fővárosunkba látogat, ezúttal egy új szervezőcsapat, a Fingers Crossed vendégeként. Gyertek velünk ingyen a Dürer-kertbe egy stílusokon egyedülállóan átívelő partyra!


dusty kid fingers crossed metha vadam experimental supaplex rave tricky blokhead Akvárium Dürer-Kert B My Lake fesztivál feszt technó ajánló ingyenjegy párosjegy dj belépő-nyereményjáték buli party parti progresszív-house progresszív-break klub dave wincent

Tovább

Légy eredeti, ne duplikálj - interjú a Stanton Warriorsszal, és megvannak a jegynyertesek!

Budapestre elhozni a Stanton Warriorst tuti siker, de igazából így van ez a világ majd' minden táján. A srácok járják is a világot bőszen, turnáznak Ázsiában, Amerikában, most pedig ismét nálunk játszanak, az A38-on. Most pénteki bulijuk előtt e-mailben válaszoltak kérdéseinkre - az interjú után pedig következik az obligát belépő-nyereményjáték, a nyertesekkel.

Tovább

Tricky szívott, majdnem kidobták saját koncertjéről

A hírekben az áll, hogy sodort cigit szívott a fellépéseit általában végigfüstölő Tricky, és őt ismerve talán nem túl kockázatos kijelenteni, hogy volt ott más is a dohányon kívül. 

 

A  brit V Festival vasárnapján lépett fel a Virgin Media Union sátorban, ahol hirtelen eltűnt a színpadról, amikor zenekara az új single-t, a Murder Weapont kezdte játszani, majd nem sokkal később a sátor másik oldaláról betört a közönségbe egy jókora cigivel. A rajongók megdöbbenése és öröme mellett a biztonságiak is megmozdultak - először nem is ismerték fel -, és felszólították a koncertet megzavaró művész úrat, hogy vagy oltsa el a rudat, vagy hagyja el a helyszínt. 

 

 

 

A rajongók védőgyűrűt formáltak köré így a cigi tovább égett, és amikor a közönség védeleme kevésnek bizonyult, a biztonságiakat megkerülve visszamászott a színpadra, ahol elénekelte a szám további részét, majd folytatta a bulit.

Tovább