CSATLAKOZZ!

BB

BESTOF

Mutatjuk az eredeti TEK-et

Április elsején lett harmincöt éves a Társadalomelméleti Kollégium (a manapság oly közkedvelt rövidítéssel: TEK), az ország második legrégibb szakkollégiuma. Ezt megünneplendő rendezték meg a TEK 35-öt, és egy teltházas fundraising-bulit a Gólyában - ugyanakkor a kollégium jövője már bizonytalan lehet.

társadalomelméleti kollégium tek corvinus egyetem gólya presszó buli fundraising csr adomány gyűjtés születésnap szagos hörigekkók morzsa records anarchizmus kutató freddie rock dj suhaid shuriken auróra maratoni david lynch vida vera Terrorelhárítási Központ marx károly közgazdaság-tudományi egyetem tőke ráday-kollégium Michel Foucault frankfurti iskola queer-elmélet műhely a város mindenkié szociális építőtábor helyzet műhely kritikai városkutatás kritikai pszichológia műhelyek K-Monitor Amartya Sen közgazdász dömsöd bevonó tábor

Morzsa Records

Tovább

Menjen mindenki a Pecsába - ingyen buliznak a zárófesztiválon

Idén ősszel harminc legendás év után bezárja kapuit a Petőfi Csarnok. Szeptember 17. és 20. között több mint harminc koncerttel búcsúzhatunk a legendás helyszíntől a Pecsa melletti Napozóréten. Az esemény, a Pe-csa Zárófesztivál a magyar popszakma nem kisebb neveit csábította vissza a színpadra, mint az Exotic és a Z'Zi Labor. Megvannak a párosnapijegy-nyertesek.

Tovább

Ugye eljössz még - Karthago a Pecsa zárófesztiválján

1985-ben a Karthago koncertjével nyitotta meg kapuit a Petőfi Csarnok. Most a Pe-csa Zárófesztiválon stílusosan velük is zárul le egy zenetörténeti korszak a legendás koncerthelyszín végső kapuzárása előtt. Szeptember 17. és 20. között a Karthago mellett közel huszonöt koncert lesz a Pecsa melletti Napozóréten felállított szabadtéri színpadon.

Tovább

A Boomtól Ozorán át az Indian Spiritig - goafesztiválok a világban

Az augusztus közepén esedékes tizedik Ozora Fesztivál kapcsán szedtünk össze a nagyvilágból és a közelünkből néhány komolyabb vagy érdekesebb pszichedelikustrance-seregszemlét - az Ozorának otthont adó tolnai dombok mellett összeállításunkban ellátogatunk Erdélybe, Nevadába, Francia-, Német-, Görög- és Horvátországba, valamint Portugáliába is.

Tovább