HTML

FÉNYJÉZUS

HTML

Több technót a parlamentbe - élőközvetítés

Ha nem tudsz ott lenni a Szabadság téren, hogy teljes mellszélességgel kiállj a "technobarát Magyarországért", meghallgasd a hagyományosan zseniális humorú beszédeket és beletáncolj a napsütéses délutánból a naplementébe, majd egészen az éjszakába, akkor van számodra egy sebtapaszunk: a Nemzeti Techno Televízió élőben közvetít a helyszínről.

techno dj parlament nvc cooperate lavalava metha modul mango citymatiné zagar tom select subculture revolution casino bangkok bemassive Contra Mundum Andras Bader duel Monkey6 Kollektiva Zsiga Bernathy Palotai Zsolt Dublic Sikztah StayFly MadCity BAR72 MOVE Polarize Dub Phase Bounce Csete Manek Gábor Nieder Több Technót a Parlamentbe akvárium klub szabadság tér vasárnap kossuth tér

Tovább

Filmzenék háborúja

Szombaton összeérnek a Star Wars és a klasszikus zene rajongói: a többszörös Oscar-díjas zeneszerző mágus, túlzás nélkül minden-idők-legnagyobb filmzeneszerzője, John Williams magasztos filmeposzaiból összeállított koncert lesz Budapesten, a Budafoki Dohnányi Zenekarral és több mint kétszáz tagú kórusával. A Hollerung Gábor vezényelte a show a mester filmes munkásságát öleli föl, a Star Warstól az Egy gésa emlékirataiig. Annyira beindultunk az eseményre, hogy saját Star Wars-mixszel készülünk rá, melyre Methát, a Be Massive nemzetközileg is jegyzett, nem mellesleg Star Wars-rajongó dj-producerét kértük föl. Koncertajánló és exkluzív tematikus podcast.

john williams budafoki dohnányi zenekar star wars home alone podcast memoirs of a gesha et indiana jones jurassic park harry potter carnegie hall koncert be massive thissizz fogasház walt disney havasi sting ingyenjegy belépő-nyereményjáték oscar-díj filharmonikusok corvin club corvin-tető filmharmonikusok Hollerung Gábor karmester egy gésa emlékiratai dj metha mix artwork lisa rtl klub híradó grafikus ajánló show grammy-díj golden globe gyilkosok film filmzene zeneszerző Papp László Budapest Sportaréna

Az erő kivel van?

Tovább

Odabaszós erőszakból fenségesen okos technó - Thomas Schumacher a Tetőn

Pénteken a németországi techhouse- és technoepicentrumból, Berlinből érkezik a várótermekben eltöltött percek Guinness-rekordere, Thomas Schumacher. Az Astronaut Music és a Be Massive összefogásával megvalósuló estére indítottunk jófajta játékot, melynek megvannak a nyertesei (helyszín a Corvin-tető). A pontos dátum pedig október harmincadika, péntek.

Tovább

"Leszakad a fejem, zsigerileg átjár" - interjú Methával és játék a Be Massive Label Nightra, megvannak a nyertesek

Mit is várhatnánk egy olyan dj-től, aki zeneírás mellett egy komplett bulisorozatot is menedzsel (Be Massive)? Aki alkalomadtán ha kell, flyert gyárt, ha kell, plakátot ragaszt az éj sötétjében? Aki elhozta nekünk többek közt James Lavelle-t, Dubspeeka-t, Oliver Huntemannt? Aki az elmúlt tizen-x évben a downtempóból a technóig jutott? Aki bejárta már Moszkvát, Londont, Manchestert, Zürichtet... Nos, egy kiadót és két nagyszerű megjelenést. Mert a gondolatoknak kompromisszumentesen kell áramlaniuk. Label Night. Corvin-tető. Szeptember 12., szombat. Interjú Methával és játék jegyekért - nyertesek a cikk végén.

Tovább

Rob Hes: Feltettem mindent egy lapra - nyerj jegyet rá!

Bár még reggelente fagyos tekintettel és kesztyűs kézzel bánunk a rogyadozó téllel, de a Nap erejét és a megújuló természet ébredését nem lehet megállítani. A sikeres télűzés nélkülözhetetlen feltétele, ha karneváli hangulatban együtt táncolunk a tavaszért. Gyere tehát velünk február huszadikán, pénteken Corvin-tetőre, a Be Massive szervezésében itthon most debütáló Rob Hesre. Interjú és nyereményjáték, nyertesekkel.

Tovább
«
123