CSATLAKOZZ!

BB

BESTOF

Ugye eljössz még - Karthago a Pecsa zárófesztiválján

1985-ben a Karthago koncertjével nyitotta meg kapuit a Petőfi Csarnok. Most a Pe-csa Zárófesztiválon stílusosan velük is zárul le egy zenetörténeti korszak a legendás koncerthelyszín végső kapuzárása előtt. Szeptember 17. és 20. között a Karthago mellett közel huszonöt koncert lesz a Pecsa melletti Napozóréten felállított szabadtéri színpadon.

Tovább

Sörre sör minden kör - Budavári Sörfeszt-bérletet nyertek

Tagadhatatlanul beköszöntött a nyár, tombol a kánikula, ráadásul az előttünk álló hétvégén egyenesen hőségriadóval ijesztgetnek. Mi is lehetne jobb ajánlat ilyenkor, mint egy korsó frissen csapolt, jéghideg sört kortyolgatva ráérősen sétálgatni a Budai Várban, ínyenc módon válogatva a változatos zenei, kulturális és gasztrocsemegék között? Az egymásba érő fesztiválok forgatagában - egy héttel a városligeti szintén sörös Főzdefeszt után - minderre remek lehetőséget kínál az idén nyáron jubiláló, ötödik Budavári Sörfesztivál. Bérletnyertesek a cikk végén.

Tavalyi csápolás a sörfeszten

Tovább

Nagy Feró és az Iron Maiden - nem vérhányás és halálhörgés, új nyertes!

Ha teheti, Nagy Feró is ott lesz az Iron Maiden újabb budapesti koncertjén június 3-án, a Papp László Budapest Sportarénában. Meg is hallgattuk a klasszikus metálzenekar néhány emblematikus számát Feróval. És a cikk végén megtudhatod még azt is, kié lett a három Iron Maiden-ingyenjegy - és köztük van egy új nyertes!

Tovább

Vegyesfelvágott Rakamazon - megvan a Hegyalja Fesztivál bérletnyertese!

Folytatódik a júliusi fesztiválsor, a Volt és a Balaton Sound után most a keleti végre, Tokaj-hegyaljára, konkrétan Rakamazra érdemes utazni már szerdán. Aki kettőt már letudott vagy épp kihagyott, most a harmadikra, a július 13-tól 17-ig tartó Hegyalja Fesztiválra nyerhetett hetibérletet a Koncertblogon, ha helyesen válaszolt az e poszt alján található kvízkérdésünkre. Megtörtént a sorsolás.

Tovább

A rakendroll nem ez! - interjú Nagy Feróval

Feró korai celeb, régen is mindenki ismerte, most pedig tudatosan használja a bulvárt, szerinte ez olyan szükséges rossz, amit mindenképp be kell vállalni. A Zöld Pardonban csíptük el Beatrice-koncert előtt, és mivel az összes újságíró kolléga azon lihegett, hogy most mi lesz az X-Faktorban, mi erről nem kérdeztük. Na jó, egy kicsit igen, viszont látszott rajta, hogy sokkal szívesebben mesél nekünk a zenekarról és a hülyékről. Zenekar egy van, hülye viszont sok. Nagyon sok...

 

Tovább
«
12