HTML

FÉNYJÉZUS

HTML

Filmzenék háborúja

Szombaton összeérnek a Star Wars és a klasszikus zene rajongói: a többszörös Oscar-díjas zeneszerző mágus, túlzás nélkül minden-idők-legnagyobb filmzeneszerzője, John Williams magasztos filmeposzaiból összeállított koncert lesz Budapesten, a Budafoki Dohnányi Zenekarral és több mint kétszáz tagú kórusával. A Hollerung Gábor vezényelte a show a mester filmes munkásságát öleli föl, a Star Warstól az Egy gésa emlékirataiig. Annyira beindultunk az eseményre, hogy saját Star Wars-mixszel készülünk rá, melyre Methát, a Be Massive nemzetközileg is jegyzett, nem mellesleg Star Wars-rajongó dj-producerét kértük föl. Koncertajánló és exkluzív tematikus podcast.

john williams budafoki dohnányi zenekar star wars home alone podcast memoirs of a gesha et indiana jones jurassic park harry potter carnegie hall koncert be massive thissizz fogasház walt disney havasi sting ingyenjegy belépő-nyereményjáték oscar-díj filharmonikusok corvin club corvin-tető filmharmonikusok Hollerung Gábor karmester egy gésa emlékiratai dj metha mix artwork lisa rtl klub híradó grafikus ajánló show grammy-díj golden globe gyilkosok film filmzene zeneszerző Papp László Budapest Sportaréna

Az erő kivel van?

Tovább

Bombagyáros robbantja föl Budapestet

Az Ozora fesztiválnak évek óta halad a One Day In... partysorozata, melynek a lényege, hogy két Ozora között különböző országokban népszerűsítik a magyar fesztivált és rajta keresztül voltaképp a psytrance-szcénát. One Day In Tokyo, One Day In Mumbai, One Day In Goa, One Day In Amsterdam stb.-stb. Ezeken a partykon rendre ismert, jó nevű, az Ozora fesztiválon többször megfordult előadók lépnek föl, hogy a legjobb arcát mutatva a fesztiválnak közönségcsalogató bulit hozzanak össze. Nekük mindig csak egy bajunk volt ezekkel: hogy sosem jutunk el egyikre sem. A most pénteki a Végre Péntek! Special buli egy kicsit olyan a megújult Corvinon, mintha One Day In Budapest lenne. Ráadásul a fő fellépő Logic Bomb a globális psy-szcéna egyik régi-régi, ma is aktív és nagyon népszerű előadója, mondhatjuk, hogy sztárja. Gazdára találtak a jegyeink is!

logic bomb beckers dj wegha tsubi katamii henzi hruscsov görgő buli party goa psytrance ozora fesztivál one day in amsterdam tokyo mumbai végre péntek special corvin club corvin-tető jonas kopp mogul hangrendszer pumpui beta headliner jonas petterson johan krafft d-nox space safari

Tovább

Odabaszós erőszakból fenségesen okos technó - Thomas Schumacher a Tetőn

Pénteken a németországi techhouse- és technoepicentrumból, Berlinből érkezik a várótermekben eltöltött percek Guinness-rekordere, Thomas Schumacher. Az Astronaut Music és a Be Massive összefogásával megvalósuló estére indítottunk jófajta játékot, melynek megvannak a nyertesei (helyszín a Corvin-tető). A pontos dátum pedig október harmincadika, péntek.

Tovább

"Leszakad a fejem, zsigerileg átjár" - interjú Methával és játék a Be Massive Label Nightra, megvannak a nyertesek

Mit is várhatnánk egy olyan dj-től, aki zeneírás mellett egy komplett bulisorozatot is menedzsel (Be Massive)? Aki alkalomadtán ha kell, flyert gyárt, ha kell, plakátot ragaszt az éj sötétjében? Aki elhozta nekünk többek közt James Lavelle-t, Dubspeeka-t, Oliver Huntemannt? Aki az elmúlt tizen-x évben a downtempóból a technóig jutott? Aki bejárta már Moszkvát, Londont, Manchestert, Zürichtet... Nos, egy kiadót és két nagyszerű megjelenést. Mert a gondolatoknak kompromisszumentesen kell áramlaniuk. Label Night. Corvin-tető. Szeptember 12., szombat. Interjú Methával és játék jegyekért - nyertesek a cikk végén.

Tovább

Rob Hes: Feltettem mindent egy lapra - nyerj jegyet rá!

Bár még reggelente fagyos tekintettel és kesztyűs kézzel bánunk a rogyadozó téllel, de a Nap erejét és a megújuló természet ébredését nem lehet megállítani. A sikeres télűzés nélkülözhetetlen feltétele, ha karneváli hangulatban együtt táncolunk a tavaszért. Gyere tehát velünk február huszadikán, pénteken Corvin-tetőre, a Be Massive szervezésében itthon most debütáló Rob Hesre. Interjú és nyereményjáték, nyertesekkel.

Tovább