CSATLAKOZZ!

HOLLYWOOD ARANYKORA

Másfél évtized a Bladerunnazzel - ingyen mennek a születésnapjukra

A hazai elektronikus zenei élet kultikus eseményévé nőtte ki magát a Bladerunnaz szülinapja, ami nem is csoda, hisz a szervezőbrigád egyértelműen az egyik legjelentősebb, legrégebb óta topon lévő a műfajban itthon. Idén immáron a tizenötödik évfordulójukra rophatjuk a Corvin-tetőn szombaton, így nem csoda, ha Blade-ék különösen odatették magukat: Calibre, Die és mc DRS erősíti a külföldi osztagot. Megvan, kik mehetnek ingyen.

Die, Calibre, DRS

Tovább

Széttört Valentin nap - jegyet nyertek Evil Nine-ra!

A Be Massive breakbeat-sorozat februári etapjában, 14-én, pénteken nem először üdvözli brit Evil Nine-t a Corvin-tetőn. Az est házigazdája Metha lesz, de föllép még Mira és Lucky 23 is. Ha válaszoltál a poszt alján található kérdésünkre, akár ingyen is megnézheted a show-t, melyen a legnagyobb break-slágerek pörgetik majd a közönséget.

Metha és a fél-Evil Nine (Tom Beaufoy) - forrás: Soundhead

Tovább

Garázsbuli a tetőn - jegyet nyertek Zed Biasra!

Tavaly Mikuláskor Wookie egy szenzációs, változatos, de homogén szettel lepte meg a magyar rajongókat a Corvin-tetőn. Most sem számíthatunk kevesebbre, hiszen a bladerunnazes Budapest Bass Music jóvoltából szombaton Zed Bias látogat hozzánk szintén a ködös Albionból. Nyertesek a cikk végén.

Zed Bias: Boss

Tovább

Phil Kieran a Corvin-tetőn - táncolj gondolkodva, megvannak a jegynyerők!

Közös bulival ünnepli a tavaszt a hazai elektronikus zenei tér két jeles labje, a Hairy és az NVC a tavasz első napján, március elsején, pénteken, a frissen kipofásított Corvin-tetőn. A Casino Bangkok Special bulin a Hairy emberein, Andrén és Betán, valamint az NVC-s Subotage-on, Sinkón, Dr. Zoidbergen és Iodán kívül az északír Phil Kieran dj-producer is játszik, hozva a táncba némi "fémes-mocskos" technós hangzást. Jegynyerők a cikk végén.

Csinosabb Corvin-tető

Tovább

Oldszkúl a budapesti dzsungelben - jegyet nyertek Matrixra

Február elsején, tehát jövő pénteken a megújult, átalakított, "sokkal modernebb, durvább, aljasabb Corvin-tetőt" egy hamisítatlan régisulis drum'n'bass-szettel zúzza szét a legendás brit dj Matrix a Bladerunnaz szervezőcsapat Budapest Jungle sorozatának aktuális buliján. Megvannak a jegynyertesek.

matrix

Tovább