CSATLAKOZZ!

BESTOF

Loop Doctors és a Grammy-díjas Brandon Fields Egerben

Tegnap, vasárnap Budapesten az Akvárium Klubban léptek föl, hétfőn pedig már Egerben osztják a zenét - a dzsesszt az elektronikus zenei formákkal ötvöző Loop Doctors a kétszeres Grammy-díjas szaxofonossal, Brandon Fields-szel lép föl a helyi Bartakovics Házban.

Tovább

A zenészek összeszólalkoznak! Nézd meg a Redbull Music Academy Workshopot, Flour Tomival!

Idén is folytatódik a Red Bull Music Academy Workshop, melynek témája ezúttal az elektronikus és a klasszikus rapzene ütköztetése, ráadásul a brit hiphopmogul TY is eljött. A vitában pedig elmondta vélemnyét Fluor Tomi és Dipa (DSP) is. A műsorvezető Eckü a Hősökből, valamint Lotfi Behnam a Compact Discóból. A Koncertblog-tévében élőben is nézhetted. További felvételt a cikkben találsz!


Streaming by Ustream

Tovább

Stadion-drum'n'bass Egerben - sorsoltunk Pendulumra!

Komoly partyra, sőt fesztiválra készül Eger - a hevesi megyeszékhelyen szinte sosem látott kaliberű elektronikus zenei világsztár, a Pendulum érkezik a helyi sportcsarnokba január 28-án, szombaton. A több helyszínes Jump Up! Fesztivált szombaton tartják a népkerti Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnokban - kisorsoltuk a párosjegy nyertesét. (Részletek a posztban!)

Tovább

Bigben Project - Future Source Party-élőközvetítés a Koncertblogon

Kb. este tíztől látható és hallható élőben a Koncertblog-tévé csatornáján a Bigben Project - Future Source dubstepparty a Nyugatinál lévő Eiffel téri U26-ból - lineup a posztban, a közvetítés pedig itt:

Tovább
5678910
»