CSATLAKOZZ!

HOLLYWOOD ARANYKORA

Teltház az első Vasovski Symphonicon - a produkció európai turnéra indul

Az elektronikus és a klasszikus zene soselátott találkozását ígérték a szervezők a Vasovski Symphonic szuperprodukcióra, és kiderült, hogy ilyen még tényleg ilyen még nem volt. A látvány, a zenekar, a szólózenészek, a fellépők, Radics Gigi, Tolvai Reni, Majka, Curtis, Baricz Gergő (előzetes interjúnk vele itt), Járai Márk, Mező Misi (interjú vele is) - beszámoló.

vasovski symphonic mr. vasovski Mező Misi interjú baricz gergő tolvai reni radics gigi járai márk magyar virtuózok werner gábor karmester majka curtis vonós produkció elektronikus klasszikus zene teltház koncert kollányi zsuzsa harót balázs nádor dávid fúziós beszámoló nyilatkozat

Fotó: Simon Péter

Tovább

Elegánsan sokkoló - Vasovski Symphonic

Világszinten is egyedülálló, a klasszikus és az elektronikus zenét ötvöző produkciót mutatnak be december 21-én, hétfőn, a Papp László Budapest Sportarénában. A Vasovski Symphonicon Magyarország legismertebb popzenészei, Mező Misi (interjúztunk vele), Majka, Curtis, Tolvai Reni, Radics Gigi, Baricz Gergő, illetve Járai Márk énekhangja mellett-mögött a hangzásért Mr. Vasovski, azaz Vasovski Norbert felel. Mező Misi után kikérdeztük őt is, az előadás mellett a pályafutásáról is.

dj vasovski symphonic szimfonikus koncert elektronikus zene klasszikus zene mező misi interjú ajánló ing ingyenjegy belépő-nyereményjáték Radics Gigi Tolvai Reni majka curtis jávor márk Baricz Gergő Papp László Budapest Sportaréna gong rádió buli party house future tropical dj-verseny disco galaxy kiadó David Guetta angie brown david penn werner gábor karmester magyar virtuózok zenekar milk&sugar magyar dj-szövetség ballantines music awards mainstream crossover mr. vasovski

Vasovski Symphonic-csoportkép - Mr. Vasovski a bal szélen

Tovább

Mező Misi gondolatolvasó lesz - és először énekel dj-vel a háta mögött a Vasovski Symphonicon

Szereti, ha a környezete reálisan látja, de önmagával szemben néha túlontúl kritikus. Régebben annyira féltette mindenét, hogy a legfelső polcra pakolt, ma már törékenyeket is tesz az alsóra. Mező Misi a teltházas Magna Cum Laude-Aréna-koncert után nem tette ölbe a kezét, csak megnyugodott a lelke, hogy jó úton jár, de a kihívásokat folyamatosan keresi. Legutóbb például a Vasovski Symphonic kihívását találta meg (vagy az találta meg őt, mindegy is). A klasszik crossover-produkció klasszikus és elektronikus zenei hangzásokat találkoztat december 21-én, hétfőn, a Papp László Budapest Sportarénában, a magyar pop/rock színe-javával, köztük a Magna Cum Laude énekes-frontemberével. Interjú és nyereményjáték a koncertre.

vasovski symphonic koncert Papp László Budapest Sportaréna Mező Misi interjú ajánló belépő-nyereményjáték ingyenjegy magna cum laude klasszikus zene elektronikus zene werner gábor karmester magyar virtuózok dj pop rock radics gigi Tolvai Reni majka curtis Baricz Gergő járai márk

Tovább

Színház az egész dj-pult - az Űroperától Apparat hétfői koncertjéig

Az egyik legmenőbb minimáltechnós arc, Apparat hétfői színházi és filmzenés koncertje kapcsán összeszedtünk néhány jelentős színházi elektronikus zenés produkciót, a harmincöt éves, Benkő László-féle Űroperától Liszt Ferenc "elektrósított" feldolgozásain át a drum'n'basses Machbethig.

Apparat: Soundtracks Live Nápolyban

Tovább

Jógától formás seggek - jegyet nyertek a Samsara Fesztiválra!

Siófok közelében, Törekiben rendezik hétvégén a Samsara Fesztivált, amely Ozora és a Sun mellett a harmadik nemzetközi nyári pszichedelikus heppening Magyarországon - jóga, masszázs, finom (tehát alapvetően nem veretős psytrance-es) zenék és tánc, sőt pszichedelikus filmfesztivál a programban. Headlinerek elég komoly nevek: Banco de Gaia, Entheogenic, Aes Dana és Tripswitch - megvannak a párosjegynyertesek.

A helyszín (kicsit ozorás)

Tovább