HTML

FÉNYJÉZUS

HTML

Buli piacon, bazárban, buli az egész város - Budapest Essentials idén is

A városi fesztivál talán a legújabb fejlemény a világ fesztiválkultúrájában, ha nevezhetjük így. Budapesten sem régóta, pár éve tartanak, de mostanára már kettő esemény felsorakozott, a műfajt eleve meghonosító Budapest Essentials mellett tavaly már az Electronic Beats sem egyszeri, különleges nagykoncerttel, hanem város fesztivállal jelentkezett. A nyár első hétvégéjén, június 2., csütörtök és 4., szombat között tartják az idei Budapest Essentialst, mely városszerte négy napon keresztül számos helyszínen párhuzamosan zajló program,okat kínál az elektronikus zene olyan nagyágyúival, mint Amon Tobin, Todd Terje, DJ Koze és a Black Coffee. És nemcsak a felhozatal elképesztő, némelyik helyszín után (vagy inkább már előtte) megnyaljuk a tíz ujjunkat. Gyorstalpaló a headlinerekhez, hogy ne nézz bambán, ha a haverjaid róluk szakértenek.

Klauzál-piac - nem feltétlenül a house-bulikról híres

Tovább

Bús belga breakbeat - Fastbinder az új Fragment bulisorozaton

A Fragment vadiúj szervezőcsapat, akik a minőségi törtekre helyezik hangsúlyt, és akik első bulijukra rögtön a belga breakbeat-mágust, Fastbindert hozzák el június negyedike, szombatra, az Ankertbe. Lecsaptunk az alkalomra, és kértünk a headlinertől egy exkluzív mixet, mely jól tükrözi, milyen mélyekre lehet majd számítani szombaton.

fragment fastbinder retroid dsh inzert delt4 bukholtz podcast ankert breakbeat NSB Radio iBreaks Radio Frisky Radio Proton Radio RCKO Tilos break wind productions bobalino freestylers nuskool break trinity artwork mix dj party buli

Tovább