HTML

FÉNYJÉZUS

HTML

Underground-körkép tudományos nézőpontból – pénteki buliútvonal

Újabb felvonásához érkezett a Koncertblog buliútvonal-ajánlója. A céges összejövetelek kissé erőltetett hangulatát túlélve, kikecmeregve a romkocsmanegyed szorító öleléséből, a karácsony előtti utolsó erős éjszaka főszereplői: a Könyvtár Klub, a Tudósok, a Stex és egy Bernáthy Zsiga-féle szolid, fejpántos technoparty. Ígérjük, az ünnepek miatti extra pihenőnapok segítenek majd feldolgozni az élményt.

Könyvtár Klub Stex Supersonic kvlt bp Gólya Tudósok Bernáthy Zsiga Petra b2b Zsanett Kali underground techno pezsgő koktél BB Ezüst Cuvée A Tudósok minden koncertje egyedi, így most pénteken ne erre készülj!

Tovább

Sok jó ember, legyél te is köztük - Grabanc-, Airtist- és Deley-koncert-podcastek

Február elején rakott nagyot három izgalmas zenekar a Kuplungban: a kizárólag akusztikusan elektronikus hatású zenét produkáló Airtist, baráti spacerock-bandánk, a Grabanc és az elszállós Deley. Mi pedig ezt az egész programot felvettük, és most, hogy szombaton az Airtist és a Grabanc újra együtt (pontosabban egymás után) játszik ugyanott, közre is adjuk, három koncert-podcast formájában, a körmönfönt, nem rövid, de legalább jó hosszú Koncertblog Airtist & Grabanc & Deley Concert Session in Kuplung címmel.

grabanc airtist deley koncert felvétel podcast kuplung ajánló ingyenjegy belépő-nyereményjáték elektronikus spacerock uralkodó bubu india bangalore új-delhi mika áron döme beatboxer doromb gólya roham szabi

Artwork: Mill

Tovább

Mutatjuk az eredeti TEK-et

Április elsején lett harmincöt éves a Társadalomelméleti Kollégium (a manapság oly közkedvelt rövidítéssel: TEK), az ország második legrégibb szakkollégiuma. Ezt megünneplendő rendezték meg a TEK 35-öt, és egy teltházas fundraising-bulit a Gólyában - ugyanakkor a kollégium jövője már bizonytalan lehet.

társadalomelméleti kollégium tek corvinus egyetem gólya presszó buli fundraising csr adomány gyűjtés születésnap szagos hörigekkók morzsa records anarchizmus kutató freddie rock dj suhaid shuriken auróra maratoni david lynch vida vera Terrorelhárítási Központ marx károly közgazdaság-tudományi egyetem tőke ráday-kollégium Michel Foucault frankfurti iskola queer-elmélet műhely a város mindenkié szociális építőtábor helyzet műhely kritikai városkutatás kritikai pszichológia műhelyek K-Monitor Amartya Sen közgazdász dömsöd bevonó tábor

Morzsa Records

Tovább

Az ítélet napja - ingyen mennek Skynetre és Ed Rushra

A Bladerunnaz őszi partyfelhozatala őrületes lesz, megkockáztatjuk, hogy sosem volt még ilyen erős. Első állomásaként a szcéna két nagyágyúja, Ed Rush és Skynet fogja tesztelni a hallójáratainkat az Akvárium nagytermében. És hát kevés olyan két név van, akik többször is sikeresen újradefiniálták a drum'n'bass hangzásvilágát, mint ők. Ingyenjegyek nálunk, és ki is osztottuk.

Skynet nagyot megy valami buliban - középen előrevetett karral a tömegben

Tovább

Nekik kilencven - jegyet nyertek a Total Dance-re, Dr. Albanra, La Bouche-ra, Culture Beatre!

Talán még Kozsó sem gondolta volna, hogy egyszer retró lesz a Total Dance Festival (TDF). Mindenesetre az 1990-es évek tinijeinek idézi vissza a dance aranykorát november 22-éről 23-ára virradóra Várkonyi dj Dominique Attila főszervező és a díszes kompánia. Ott lesznek a korszak német uralkodói közül a La Bouche, a Culture Beat és a svéd-etióp Dr. Alban is. Hazai részről meg az akkori dance-sztárok közül majd' mindenki megjelenik a TDF színpadán, a Hungexpón. Az Ámokfutóktól a Kozmixig. Zoltán Erikától a Splashig. Betty Lovetól Dr. Love-ig.

Total Dance!

Tovább
«
12