CSATLAKOZZ!

OLVASZTJA JÉGSZÍVEDET

Sok jó ember, legyél te is köztük - Grabanc-, Airtist- és Deley-koncert-podcastek

Február elején rakott nagyot három izgalmas zenekar a Kuplungban: a kizárólag akusztikusan elektronikus hatású zenét produkáló Airtist, baráti spacerock-bandánk, a Grabanc és az elszállós Deley. Mi pedig ezt az egész programot felvettük, és most, hogy szombaton az Airtist és a Grabanc újra együtt (pontosabban egymás után) játszik ugyanott, közre is adjuk, három koncert-podcast formájában, a körmönfönt, nem rövid, de legalább jó hosszú Koncertblog Airtist & Grabanc & Deley Concert Session in Kuplung címmel.

grabanc airtist deley koncert felvétel podcast kuplung ajánló ingyenjegy belépő-nyereményjáték elektronikus spacerock uralkodó bubu india bangalore új-delhi mika áron döme beatboxer doromb gólya roham szabi

Artwork: Mill

Tovább

Alkonyattól alkonyatig - szombaton indul az idei Ozora Fesztivál

Kezdődik az idei, az 1999-es első óta immár a tizenharmadik Ozora Fesztivál, szombaton megnyílnak a kapuk, és bebocsátást nyerünk - meg vagyon írva a bejáratnál is nagy betűkkel: Welcome to paradise! - a paradicsomi fesztiválra, melynél autentikusabbat, békésebbet és nyitottabbat nem találni a közelben. A gasztrós összeállítás, a zenei fúziókat összefoglaló és a művészeti tevékenységeket bemutató cikk után idei Ozora-cikksorozatunkat fesztivál-nagyajánlóval zárjuk.

Tovább

Heti elektrós: gázadós break és vírusos darenbéz - megvannak az Ed Rush-nyertesek

Éteri technót, psy-t, spacerock-koncertet, japán taiko-dob-show-t és punkrockestet egyaránt kínál a budapesti hétvége, a nevét a gázadással kapcsolatosan elnyerő román breaker Blanilla és a Virus Recordings drum'n'bass-legendája, Ed Rush bulija mellett. Az utóbbi Insideinfóval közös fellépésére jegyet is adtunk két olvasónk az Akváriumba szombat estére, előbbi bulijára pedig italkuponokat osztogattunk.

Ed Rush

Tovább

"Dehát ez hugya" - Grabanc-interjú az Ultimate Night előtt

A No Label: The Ultimate Night estjét rendezik az A38 hajó gyomrában szeptember 24-én szerdán este, melyen a független, "címke nélküli" bandák, így a Tegnapután, a String Theory, az Autopilot és a házizenekarunk, a Grabanc is fellépnek. Őrült interjúnkban sztorik, élcek és néhány konkrétum is kivehető kérdéseinkre adott válaszokból. A basszusgitáros és frontemberjelölt Tasi Csaba és szaxofonos riválisa, Reményi László bőbeszédűbb, míg Bíró János, az újabb gitáros minimalista válaszokat penget.

Laca, Csabi, meg a Bíró Jani (jobbról balra)

Tovább

Heti elektró(s): goa-psy és techno minden mennyiségben

A hétvége már csütörtökön elkezdődött, volt minőségi szubbasszus (Next Level), péntektől lesz kétnapos, nonstop techno/house-fesztivál (Extend - erre jegyet is lehetett nyerni, nyertesek a cikkben!), szintén pénteken a psytrance-világsztár Infected Mushroom ad oldschool-koncertet a Parkban (játék erre is), szombaton tartanak két másik nagy technpartyt (Sterac és Insect Elektrika), és megintcsak szombaton lesz a világ több pontján összehangolt goaszeretet-ünnep is, az Earthdance, amire szintén volt játékunk (nyertesek lentebb). Jövő hétre pedig kedvenc zenekarunk, a Grabanc A38-as koncertjét ajánljuk.

Nastia magába harap

Tovább
«
123