CSATLAKOZZ!

HOLLYWOOD ARANYKORA

Párosjegyet jegyeket sorsoltunk Pat Methenyre - koncert pénteken a Kongresszusi Központban!

Az áprilisi Duke Ellington Orchestra után a dzsessz újabb nagyágyúját hozza Pestre a Showtime Budapest - Pat Metheny gitáros játszik október 28-án, most pénteken a Budapest Kongresszusi Központban. A jegyeket kisorsoltuk a nyerők a poszt alján olvashatják neveiket.

Pat Metheny

Tovább

Mester Tamás a magyar Grammy-díjasokért - szavazás!

Mester Tamás Megasztár-zsűritag Tehetségközpontot gründol, és magyar Grammy-díjasokat akar látni. Arról, hogy szeretnél-e magyar előadóktól angol nyelvű dalokat hallani, már nálunk is szavazhatsz, a poszt legalján.

Mester abból az alapfelvetésből indul ki, hogy vannak hazánkban olyan kaliberű tehetségek, akikből akár világsztárok lehetnek. Ehhez viszont tudomásul kell venni, hogy a popzene nyelve az angol és ezen a nyelven kéne dalokat alkotni.
Ebben a törekvésben Mester szerint sokat segítene, ha a hazai rádiók hajlandóak lennének végre magyar előadók angol nyelvű számait lejátszani. Mester hangsúlyozza, hogy kezdeményezése nem a magyar nyelvű dalok ellen irányul, hanem arra, hogy például egyszer magyar zenészek vehessenek át Grammy-díjat. Nemzetközileg elismert popzenészeket akar látni, akikre büszke lehet az ország.
A Nemzetközi Tehetség Központ szervezése máris meg kezdődött. A cél egy online alkotó közösség létre hozása és megfelelő fórumok megteremtése a szabad alkotáshoz. Aki érez magában annyi tehetséget, hogy csatlakozna a kezdeményezéshez, az máris előregisztrálhat. Hogy ezek mögött a szavak mögött konkrétan mi fog állni az hamarosan kiderül. Terveink szerint többször visszatérünk még a témára a Koncertblogon. Addig pedig már a Koncertblogon is szavazhattok arról, hogy szeretnétek-e magyar kedvenceitek szájából angol nyelvű dalokat hallani.Pár héttel ezelőtt a Megasztárban jelentette be Mester Tamás zsűritag, hogy jelentős anyagi háttérrel létrehozna egy Nemzetközi Tehetségközpontot, mely magyar popzenészek útját pátyolgatná a világhír felé. Egy szavazásban pedig azt kérdezi a közönségtől, hogy szeretnének-e magyar előadók szájából angol szövegeket hallani. Most már a Koncertblogon is szavazhatsz.

Mester Tamás, szintén zenész

Tovább
123
»