CSATLAKOZZ!

NAPKELTÉTŐL NAPKELTÉIG

Robotszexre gerjed - harmincéves a Sepultura, nagykoncert kedden a Barba Negrában

A fennállásának harmincadik évfordulóját ünneplő, mára ikonná vált Sepultura július 21-én, kedden a Barba Negra Tracket is útba ejti jubileumi turnéja keretében, a Hammer Concerts szervezésében. Az együttes a brazil Belo Horizontéből egészen a trash/deathmetal csúcsáig jutott, ám útjukat a sikerek mellett tragédiák és belviszályok tarkították, de a gyökerek, az átkozott gyökerek végig megmaradtak.

A Sepultura napjainkban

Tovább

Budapest - pálinka - Sabaton: riport a teltházas Pecsából

Teltházas koncertet adott a Sabaton a Petőfi Csarnokban a Hammer Concerts szervezésében, sőt jegyek már egy héttel az esemény előtt elfogytak, így akinek korábban nem sikerült venni, az már csak a sajátjukat a Facebookon eladásra kínálóktól szerezhetett - mert igény, az volt rá.

Tovább

Kopasz raszták az Akváriumban - jegyet nyertek Skindredre!

A Volt Fesztivál-os nagykoncert után november 14-én, pénteken az Akvárium Klubban szedi szét magyar közönségét a wales-i Skindred. Hiába nagyszerű idei lemezük, a Kill the Power, egyedi zenei kombójuk, a ragga-metál mégis koncertszínpadon működik a legjobban. A várhatóan fergeteges koncertre ingyen is bejuthat, aki velünk játszott - nyertesek a cikk végén.

Imitt kopasz, amott raszta

Tovább

Kedden Iron Maiden az Arénában - előzenekar az Anthrax

Ahogy azt minden metálrajongó tudja, az Iron Maiden június 3-án, kedden este, fellép a Papp László Budapest Sportarénában. Közöltünk már pályaképet a zenekarról életéből, aztán legutóbb Nagy Feróval beszélgettünk néhány klasszikus Maiden-számról, szétosztottunk összesen négy ingyenjegyet az olvasóink között, most pedig egy utolsó pillanatos ajánló következik.

Tovább

Nagy Feró és az Iron Maiden - nem vérhányás és halálhörgés, új nyertes!

Ha teheti, Nagy Feró is ott lesz az Iron Maiden újabb budapesti koncertjén június 3-án, a Papp László Budapest Sportarénában. Meg is hallgattuk a klasszikus metálzenekar néhány emblematikus számát Feróval. És a cikk végén megtudhatod még azt is, kié lett a három Iron Maiden-ingyenjegy - és köztük van egy új nyertes!

Tovább
«
12