HTML

FÉNYJÉZUS

HTML

Bús belga breakbeat - Fastbinder az új Fragment bulisorozaton

A Fragment vadiúj szervezőcsapat, akik a minőségi törtekre helyezik hangsúlyt, és akik első bulijukra rögtön a belga breakbeat-mágust, Fastbindert hozzák el június negyedike, szombatra, az Ankertbe. Lecsaptunk az alkalomra, és kértünk a headlinertől egy exkluzív mixet, mely jól tükrözi, milyen mélyekre lehet majd számítani szombaton.

fragment fastbinder retroid dsh inzert delt4 bukholtz podcast ankert breakbeat NSB Radio iBreaks Radio Frisky Radio Proton Radio RCKO Tilos break wind productions bobalino freestylers nuskool break trinity artwork mix dj party buli

Tovább

Régen minden jobb volt - jegyet nyertek a múltidéző A38-előszilveszterre!

Azok a régi szép napok, amikor még húsz forint volt a kenyér, és a drum'n'basshez sem kellett mc, sőt még a break is törtebb volt. Ezeket az időket fogja felidézni december harmincadikán, előszilveszterkor az A38-on a hazai törtek krémjével, a tavalyi nagy sikerű, teltházas buli után idén is a Signal és a Ninjabreakz, ami tökéletes hangolódás a szilveszterre. Persze aki ezeken a zenéken szocializálódott, annak ez lesz a nagy dobás - idén is. Megvannak a jegynyertesek - köztük egy új, mert az egyik eredeti nyertes visszamondta.

Ludmilla Palotaira mosolyog

Tovább

A sötét oldal leszarja a stílusokat - jegyet nyertek Nick Thayerre

Alig több mint egy héttel a fergeteges What So Not hajós fellépése után a szintén ausztrál, és szintén Owsla kiadós Nick Thayert köszönhetjük Budapesten. Ezúttal a Ninjabreakz és Krueger kapitány szólítja hadba azokat, akik a jövő breakjére menetelnének - megvannak a párosjegynyertesek a második Future Sound of Breaksre!

Nick mintha fülelne dínós pólóban a híres melbourne-i Recital Centre-nél

Tovább

Csak a break boldogít – megvannak a nyertesek a legjobb break-dj, Lady Waks szettjére!

Május tizedikén, szombaton a Ninjabreakz és a Signal közös szervezésében, a High Definition Breaks Series huszadik eseményeként ismét ellátogat az A38-ra a breakbeat nagyasszonya, Lady Waks, akit nem mellesleg budapesti bulija előtt választottak a Breakspollon az év legjobb dj-jévé. Megvan, kik wakszolhatnak ingyen ma este!

Tovább

Aki engem hallgat, ugyanazt az utazást tegye - Adam Freeland először az A38-on, megvannak a nyertesek

A Signal és a Ninjabreakz közös szervezésében április 12-én, szombaton az A38 fennállása alatt először Adam Freeland fogja pörgetni kedvenc lemezeit, megtámogatva a magyar törtszcéna legjavával. Nyertesek az ajánló végén.

Tovább
«
12