CSATLAKOZZ!

BB

BESTOF

Nem indul a görög aludni - űrfunky Drip Droppal a Psy-Fi warmupján

A pont most hároméves Psychotria Records, úgy tűnik, gondoskodik róla, hogy az új évben a psytrance sötét oldalán élők is megkapják önálló bulikon is a maguk adagját. Kezdésnek mindjárt az egyik legaktuálisabb psytrance-előadóval, a görög Drip Droppal mint headlinerrel, ráadásul az évről évre exponenciálisan növő, hollandiai Psy-Fi fesztivál warmingupján.

Psychotria Records Psy-Fi fest fesztivál feszt buli party parti ajánló belépő-nyereményjáték ingyenjegy párosjegy dj live Drip Drop Comsat Ikoza Petar görög Supersonic Blue Hell KVLT Silfverberg svájci Fractal Records Dr Space goa psytrance nightpsy nightfullon dark forest Harmonia Records Digital Sunrise Darline Winter SUN Ozora ozorai Pantronic duó Worldbridger dj-pult-dekorterve

Tovább

Művészetek völgye másképp - látvány- és kreatívorgia az O.Z.O.R.A Fesztiválon

Az emberek többségének a fejében a zenei fesztiválokról általában az a kép él, hogy van pár színpad, ahol különböző zenék szólnak egész nap, illetve vannak büfék, ahol ételt és italt lehet vásárolni, és van a tömeg, mely élvezi ezt. Ez majdnem így is van, de azért van fesztivál a világon, ahol ezen túl rengeteg minden más is van, például olyan művészeti élet, amiről nem is gondolnánk, hogy része lehet egy szabadtéri fesztiválnak. Az egyik ilyen fesztivál történetesen hazánkban van több mint tíz éve, de kevesen gondolnák az O.Z.O.R.A. Fesztiválról, hogy egy világhírű amerikai festő is az egyik meghívottja idén, aki még sosem volt Európában hasonló rendezvényen. A teljesség igénye nélkül nézzük, mit lehet élvezni még, ha a zenét már élveztük eleget.

Tovább