HTML

FÉNYJÉZUS

HTML

Menjen mindenki a Pecsába - ingyen buliznak a zárófesztiválon

Idén ősszel harminc legendás év után bezárja kapuit a Petőfi Csarnok. Szeptember 17. és 20. között több mint harminc koncerttel búcsúzhatunk a legendás helyszíntől a Pecsa melletti Napozóréten. Az esemény, a Pe-csa Zárófesztivál a magyar popszakma nem kisebb neveit csábította vissza a színpadra, mint az Exotic és a Z'Zi Labor. Megvannak a párosnapijegy-nyertesek.

Tovább

Ugye eljössz még - Karthago a Pecsa zárófesztiválján

1985-ben a Karthago koncertjével nyitotta meg kapuit a Petőfi Csarnok. Most a Pe-csa Zárófesztiválon stílusosan velük is zárul le egy zenetörténeti korszak a legendás koncerthelyszín végső kapuzárása előtt. Szeptember 17. és 20. között a Karthago mellett közel huszonöt koncert lesz a Pecsa melletti Napozóréten felállított szabadtéri színpadon.

Tovább

Ne rakj be egy dobozba - vipjegyet nyert a DJ Rush-os M47 Classicra!

Az M47 Sárándon legendás hely volt, a partydzsankik még most is rendszeresen emlegetik, emlékszel, amikor DJ Rush ezt és ezt rakta azon a pénteken? - és igen, DJ Rush emblematikus figurája volt a helynek, szinte hazajárt Sárándra. Most ismét ezt a hangulatot élhetjük át szombaton a Petőfi Csarnokban, ahol megint DJ Rush szettjére csapathatunk a régi cimborákkal. Játék a cikk végén, a nyertessel.

Tovább

Budapest - pálinka - Sabaton: riport a teltházas Pecsából

Teltházas koncertet adott a Sabaton a Petőfi Csarnokban a Hammer Concerts szervezésében, sőt jegyek már egy héttel az esemény előtt elfogytak, így akinek korábban nem sikerült venni, az már csak a sajátjukat a Facebookon eladásra kínálóktól szerezhetett - mert igény, az volt rá.

Tovább

Mindenkinek kell egy népjóléti sláger - Magna Cum Laude-interjú és játék az Aréna-nagykoncertre

A Tv2 portáján egy pamlagon beszélgettünk a Magna Cum Laude két alapítójával, Mező Misivel és Szabó Tibivel, azért épp ot, mert Mező a csatorna Rising Star tehetségkutatójának zsűritagja. Emellett a zenekarral a december 29-i Papp László Budapest Sportarénában rendezendő tizenöt éves nagykoncertre készülnek. Az interjú után pedig kiderül, kik nyerték a párosjegyeket a hétfői eseményre.

Balra Mező, jobbra Szabó, koncert az idei Fezen feszten

Tovább
«
123