CSATLAKOZZ!

NAPKELTÉTŐL NAPKELTÉIG

Bús belga breakbeat - Fastbinder az új Fragment bulisorozaton

A Fragment vadiúj szervezőcsapat, akik a minőségi törtekre helyezik hangsúlyt, és akik első bulijukra rögtön a belga breakbeat-mágust, Fastbindert hozzák el június negyedike, szombatra, az Ankertbe. Lecsaptunk az alkalomra, és kértünk a headlinertől egy exkluzív mixet, mely jól tükrözi, milyen mélyekre lehet majd számítani szombaton.

fragment fastbinder retroid dsh inzert delt4 bukholtz podcast ankert breakbeat NSB Radio iBreaks Radio Frisky Radio Proton Radio RCKO Tilos break wind productions bobalino freestylers nuskool break trinity artwork mix dj party buli

Tovább

Nők a pult mögött - ezek voltak a legmenőbb breakek tavaly

Két törtütemű műfaj, a drum'n'bass és a hiphop után következzenek a breakbeat/bassmusic tavalyi legjobbjai, a Budapesten élő, észt őstehetség producer, Miss Mants szelekciójában. A Fatboy Slim-remixes indítás után föltűnik a műfaj aktuálisan egyik, ha nem a legnagyobb sztárja, Krafty Kuts, de került az anyagba a magyar párostól, Beatman&Ludmillától is egy szám, és hogy tovább fokozzuk a girlpowert, a világ-breakbeat és a hazai közönség egyik kedvence, az orosz Lady Waks is képviselteti magát a podcastben. Koncertblog Best of Break 2015 Session - podcaster Miss Mants, artworker Szerdahelyi László.

miss mants break breakbeat bassmusic bestof mix podcast dj producer Fatboy Slim remix drumandbass hiphop észt budapest artwork szerdahelyi lászló szelekció Krafty Kuts Beatman and Ludmilla lady waks orosz girlpower iparművészeti dokumentumfilm művész tengerész eger interjú fesztivál party riport fotózás vokál colombo blazer far too loud retroid sunsha velocity iBreaks

Tovább

Miss Mants: Budapest konzervatív - megvannak a pénteki esti A38-nyertesek

Szeptember 25-én az A38 állóhajó gyomrában eleresztik a törteket és a garázs-house-t Ludmilla és barátai. A többszörös Breakspoll-győztes djane ezúttal hadra fogja B'Andrét és a Ninjabreakz dj-it, továbbá - végre! - az észt breakproducert és lemezlovast, Miss Mantsot - nos, vele már nagyon régóta várjuk az alkalmat, hogy interjút közöljünk, érthetetlen módon ugyanis annyira ritkán játszatják (pedig Budapesten él), hogy valósággal vadászni kellett az alkalmat. Beszélgetésünk leiratából kiderül, milyen volt neki csupa zenész között felnőni, milyen Budapest New Yorkhoz vagy Londonhoz képest, milyen manapság breakbeatet írni, vagy nehezebb-e nőként érvényesülni a szakmában. Szokás szerint persze ingyenjegyek az interjú után a pénteki Ludmilla & Friends partyra - sőt, az A38 saját felajánlása nyomán a partyjegynyertesek ingyen mehetnek az előtte, nyolckor kezdődő Anima Sound System-koncertre is, mely a hazai elektronikus zenei, sőt poptörténelem egyik kiemelkedő lemezét, a húsz éve megjelent Shalom újrabemutatója. Megvannak a nyertesek.

Miss Mants

Tovább