HTML

FÉNYJÉZUS

HTML

Elégsz a karmádban - Karma To Burn vasárnapra


Az amerikai stonermetal egyik zászlóshajója, a Karma To Burn ismét Budapesten adja az ívet, elhozza a groove-os villázásra éhes sztónereknek az új, pár hónapos ep-jét, a Bloody Juice Entertainment csapat szervezésében. Az európai turnéjukra ezúttal a Sons of Morpheus kíséri őket, akik egy igazi ritkaságszámba menő stílust, a pszichedelikus bluesrockot képviselik, nem beszélve a hazai szupportbandákról, a Red Swampról és a Buso Von Kobráról.

karma to burn sons of morpheus red swamp buso von kobra koncert dürer-kert bloody juice entertainment stoner metál desert rock ep groove riff semjén zsolt kisterem pszichedelikus year long disaster almost heaven album arch stanton a38 tetőterasz mountain czar bluesrock ingyenjegy belépő-nyereményjáték

Karma to Burn a szardíniai Dunajamen

Tovább

Újra arat a halál - riport a feltámasztott Undead fesztiválról

Az Undead fesztivál immár hivatalosan sem halott. Ott voltunk az újraélesztéskor, melyhez mintegy hatórányi, minőségi deathmetalra volt szükség. Riport a Dürerből.

Tovább

A legjobb breaker Budapesten - interjú A.Skillzzel

A nyolcéves Ninjabreakz még az áprilisi Stanton Warriors-buli előtt ismét egy Breakspoll-nyertest, a jelenleg a legjobb breaket jegyző, A.Skillzt hozza el szombaton az A38 állóhajóra. Nem más invitál minket egy funktasztikus buliba, mint a giltchhop koronázatlan királya, akit sikerült is elérnünk egy interjúra: elmondjta, hogy ismerte meg Krafty Kuts mestert, milyen együtt dolgozni Nick Thayerrel, miért jobb Seratóval keverni, mint bakelittel, és mi történik, ha bepálinkázik. Ingyenjegyek pedig szokásosan az interjú után, a nyertesekkel.

Tovább

Budapest - pálinka - Sabaton: riport a teltházas Pecsából

Teltházas koncertet adott a Sabaton a Petőfi Csarnokban a Hammer Concerts szervezésében, sőt jegyek már egy héttel az esemény előtt elfogytak, így akinek korábban nem sikerült venni, az már csak a sajátjukat a Facebookon eladásra kínálóktól szerezhetett - mert igény, az volt rá.

Tovább

Hardcore-tól punkig - nyerj jegyet Boysetsfire/Gallows/Bane/Shell Beach-koncertre!

Noha a Duna még mindig alig fér a medrébe, azért a rajta úszkáló A38-on igen erős hardcore-buli ígérkezik június 17-én. Ezúttal a Magyarországon is már többször megfordult, amerikai Boysetsfire-t, a már csak részben straightedge Bane-t, az angol hardcorepunk Gallowst terelte össze egy helyre - mindehhez a felvezetést pedig a hazai Shell Beach fogja biztosítani. Menj ingyen!

Tovább