HTML

FÉNYJÉZUS

HTML

Sok jó ember, legyél te is köztük - Grabanc-, Airtist- és Deley-koncert-podcastek

Február elején rakott nagyot három izgalmas zenekar a Kuplungban: a kizárólag akusztikusan elektronikus hatású zenét produkáló Airtist, baráti spacerock-bandánk, a Grabanc és az elszállós Deley. Mi pedig ezt az egész programot felvettük, és most, hogy szombaton az Airtist és a Grabanc újra együtt (pontosabban egymás után) játszik ugyanott, közre is adjuk, három koncert-podcast formájában, a körmönfönt, nem rövid, de legalább jó hosszú Koncertblog Airtist & Grabanc & Deley Concert Session in Kuplung címmel.

grabanc airtist deley koncert felvétel podcast kuplung ajánló ingyenjegy belépő-nyereményjáték elektronikus spacerock uralkodó bubu india bangalore új-delhi mika áron döme beatboxer doromb gólya roham szabi

Artwork: Mill

Tovább

Budapest leggyökerebb fesztiválja – Roham Trash

 
 
 
 
 
 
 
 
A Roham összművészeti csomópont úgy gondolta, összehozza a város legagyfacsaróbb produkcióit egy két napig dúló fesztivál erejéig. Most pénteken és szombaton összesen tizenkét formáció mutatja be a Vas utcai bázison, milyen is az igazi színadi gyökérkedés. Élőben akartuk közvetíteni a bulit, sokat küzdöttünk a netes lefedettséggel, de sajnos most nem találtunk  rajta fogást, ezért a közvetítés elmaradt.
 
 
 
 
 
Nem titkolt cél, hogy a vendégek IQ-szintje a feszt végére a lehető legminimálisabbra csökkenjen, ezért aztán minél több érzékszervet tartanak folyamatos támadás alatt. Többek között a törpés Soerii & Poolek, a kattant Sickratman, és a pszichopatákból verbuvált Yellow Spots is tesz ezért; őket különböző performanszok, fény-show-k, filmvetítések és kiállítások kísérik, hogy totális legyen a receptorok ellátottsága. 
 
 
A rohamosok a szellemvasút-hatás szeretnék előidézni, tehát akárhova nézünk majd, ott valami érdekes éppen akkor történni fog. Ötszázan férnek be, bringatároló van, és érdemes meztelenül érkezni, akkor jegyet sem kell venni.
 
 
A programok:
 
 július 30., péntek
KULO BÁR
20:30 Kelemen Kabátban
22:00 Yellow Spots
23:30 Sickratman
dj Turirst
KULO PINCE
20:00 Kata Valami
20:45 Super Stupid
22:00 Kunyó Krú Speciál
23:00 Büdösök
 
július 31., szombat
KULO BÁR
20:30 Lopunk
22:00 Magic Mosquitoz
23:30 Soerii & Poolek
dj Turist
KULO PINCE 
20:00 Silence
21:30 Csermanek Ltp.
23:00 Új Látásmód Fúzió
Tovább