CSATLAKOZZ!

BB

BESTOF

Sötétben suttogó szellemhívó töklámpások - Psybaba Halloween Dark Whisperrel

Ahogy a múlt heti Psyrevolution-ajánlónkban is megénekeltük, az idei goaősz Budapesten különösen erősre sikeredett, egymást érik a különböző témára / nagyon komoly fellépőre épülő partyk. Amennyiben a múlt heti forradalmat túléltük, a halloweeni (vagy halottak napi) a hétvégén a Psybaba Allstars csapata által tető alá hozott Psybaba Halloweennek lehetünk részesei. Az esemény a halloween előtti estére esik, vagyis akkor kezdődik, így amire készülhetünk: töklámpások, túlvilági maskarába öltözött, jókedvű közönség és vagy tízórányi jóféle psytrance az R33-ban, annak is az alkalomhoz illő sötétebb, és egyben tempósabb válfaja.
psybaba allstars halloween party buli parti r33 klub ingyenjegy párosjegy belépő-nyereményjáték dark whisper skorpió újhold killer dark psy trance hitech psycore sonia libellula vizuál horror vetítés dekó psyplanet münchen dj rezidens olaszország irgum burgum Trippy hippies chemical spoon osiris psylocida alien hardware Osilocidalien funktion one hosszúhétvége
Csodálatos Dark Whisper-album-artwork
Tovább

Menjen mindenki a Pecsába - ingyen buliznak a zárófesztiválon

Idén ősszel harminc legendás év után bezárja kapuit a Petőfi Csarnok. Szeptember 17. és 20. között több mint harminc koncerttel búcsúzhatunk a legendás helyszíntől a Pecsa melletti Napozóréten. Az esemény, a Pe-csa Zárófesztivál a magyar popszakma nem kisebb neveit csábította vissza a színpadra, mint az Exotic és a Z'Zi Labor. Megvannak a párosnapijegy-nyertesek.

Tovább

Ugye eljössz még - Karthago a Pecsa zárófesztiválján

1985-ben a Karthago koncertjével nyitotta meg kapuit a Petőfi Csarnok. Most a Pe-csa Zárófesztiválon stílusosan velük is zárul le egy zenetörténeti korszak a legendás koncerthelyszín végső kapuzárása előtt. Szeptember 17. és 20. között a Karthago mellett közel huszonöt koncert lesz a Pecsa melletti Napozóréten felállított szabadtéri színpadon.

Tovább

Sörre sör minden kör - Budavári Sörfeszt-bérletet nyertek

Tagadhatatlanul beköszöntött a nyár, tombol a kánikula, ráadásul az előttünk álló hétvégén egyenesen hőségriadóval ijesztgetnek. Mi is lehetne jobb ajánlat ilyenkor, mint egy korsó frissen csapolt, jéghideg sört kortyolgatva ráérősen sétálgatni a Budai Várban, ínyenc módon válogatva a változatos zenei, kulturális és gasztrocsemegék között? Az egymásba érő fesztiválok forgatagában - egy héttel a városligeti szintén sörös Főzdefeszt után - minderre remek lehetőséget kínál az idén nyáron jubiláló, ötödik Budavári Sörfesztivál. Bérletnyertesek a cikk végén.

Tavalyi csápolás a sörfeszten

Tovább