CSATLAKOZZ!

NAPKELTÉTŐL NAPKELTÉIG

Bryan Adams, a bugyinedvedesítő sármőr

Minden idők egyik legsikeresebb előadója, Bryan Mindigsármos Adams október 9-én, vasárnap Get Up turnéja keretében Budapestre érkezik. A kanadai szívtipró még februárban indította a koncertsorozatát Észak-Amerikában, nemrég pedig Európába is elért, így októberben a Budapest Aréna színpadán mi is élőben lemeózhatjuk tizenharmadik stúdióalbumának számait, ahogy minden bizonnyal a régi nagy slágereket is.
bryan adams turné koncert live nation juno awards grammy awards rock ballada red hot chili peppers nickelback david bowie kevin costner robin hood three musketeers sting rod stewart chicane get up album lemez Papp László Budapest Sportaréna ingyenjegy belépő-nyereményjáték pop
Tovább

Filmzenék háborúja

Szombaton összeérnek a Star Wars és a klasszikus zene rajongói: a többszörös Oscar-díjas zeneszerző mágus, túlzás nélkül minden-idők-legnagyobb filmzeneszerzője, John Williams magasztos filmeposzaiból összeállított koncert lesz Budapesten, a Budafoki Dohnányi Zenekarral és több mint kétszáz tagú kórusával. A Hollerung Gábor vezényelte a show a mester filmes munkásságát öleli föl, a Star Warstól az Egy gésa emlékirataiig. Annyira beindultunk az eseményre, hogy saját Star Wars-mixszel készülünk rá, melyre Methát, a Be Massive nemzetközileg is jegyzett, nem mellesleg Star Wars-rajongó dj-producerét kértük föl. Koncertajánló és exkluzív tematikus podcast.

john williams budafoki dohnányi zenekar star wars home alone podcast memoirs of a gesha et indiana jones jurassic park harry potter carnegie hall koncert be massive thissizz fogasház walt disney havasi sting ingyenjegy belépő-nyereményjáték oscar-díj filharmonikusok corvin club corvin-tető filmharmonikusok Hollerung Gábor karmester egy gésa emlékiratai dj metha mix artwork lisa rtl klub híradó grafikus ajánló show grammy-díj golden globe gyilkosok film filmzene zeneszerző Papp László Budapest Sportaréna

Az erő kivel van?

Tovább

A Nap ugyanolyan, csak te öregedsz - Pink Floyd-tribute-ok a világ körül

Talán nincs még egy zenekar, melynek annyi tribute-je van, mint a Pink Floydnak, de az biztos, hogy nincs még egy, melynek tribute-jei hatalmas arénákat és stadionokat töltenek meg, és melynek tribute-előadásai kifejezett nagykoncertnek számítanak szerte a világon. Most vasárnap a legfontosabb ilyen, a Brit Floyd ad show-t az Arénában, minek kapcsán utánamentünk, miért a Pink Floyd a vezető tribute-minta a világon. Plusz a cikk végén következik az obligát nyereményjáték.

Tovább

Magyar artisták a Cirque du Soleil-ben: Ha képes vagy, és igazán akarod, bekerülsz - megvannak a Quidam-nyertesek

Február 13. és 15. között öt előadást tart az Arénában a Cirque du Soleil; ezúttal nekünk új előadással jönnek, a Quidammal, melyet magyar közönség még sosem láthatott. A produkció két magyar artistájával, Bánhegyi Katával és Katona Viktorral beszélgettünk. Az interjú után nyereményjáték a szombat esti előadásra, melynek megvannak a nyertesei!

Katona Viktor és Bánhegyi Kata

Tovább

Sting-szimfóniák szombaton az Arénában

Szombat este kiderül, miként szól az Englishman in New York, Every Breath You Take vagy a Roxanne a szerző, Sting és a londoni királyi filharmonikusok előadásában.
November 6-án, szombat este nyolckor nagyszabású európai turnéja keretében a Papp László Budapest Sport Arénában lép föl Sting, akinek Simphoncity című produkcióját egy szimfonikus zenekar, a Royal Philharmonic Orchestra kíséri.
Sting ennek ellenére sem macskát hoz a zsákjában, sőt nagyon okosan találta ki, hogy lehet még egy bőrt lehúzni saját életművéről. Ötletéhez rögtön meg is nyerte a londoni királyi filharmonikusokat és velük együtt koncertezve adja elő a Policos időszak és a szólókarrier olyan nagy slágereit, mint a Roxanne, Next To You, Every Little Thing She Does Is Magic, Every Breath You Take, Englishman In New York, Fragile, Russians, If I Ever Lose My Faith In You, Fields Of Gold vagy a Desert Rose. Persze az est sztárja sem marad ki a buliból és énekelni azért ő fog.
Úgy tűnik az ötlet bevált: nagy sikerrel járta körbe Amerikát és kerüli meg most Európát a crossover produkció. Akkora a siker, hogy a Deutsche Gramophon már rá is röppent a projektre és kiadta lemezen.
Ha valaki öt évvel ezelőtt pedzeget Stingnek egy efféle projektet, valószínűleg teli torokból röhögi ki az illetőt. Aztán két éve, mikor együtt dolgozott a chicagoi szimfonikusokkal megjött a kedve a nagyzenekarosdihoz. Persze annyira azért nem eszi forrón ezt a kását, hogy könnyűzenészek társak nélkül vegyüljön a szimfonikus brigáddal. A 45 tagú zenekarhoz csatlakozik Sting régi zenésztársa Dominic Miller gitáros, valmint David Cossin ütőhangszer-virtuóz, Jo Lawry vokalista és Ira Coleman basszusgitáros.

Szombat este kiderül, miként szól az Englishman in New York, az Every Breath You Take vagy a Roxanne a szerző, Sting és a londoni királyi filharmonikusok előadásában.

Tovább
«
12