CSATLAKOZZ!

BB

BESTOF

Kérlek, úgy szeress - Szekeres Adrien klasszikuskísérettel

Magyarország legsokrétűbb popénekesnője, Szekeres Adrien 2014-es nagysikerű szimfonikus koncertje után most ismét az Aréna színpadán készül elvarázsolni közönségét nagyzenekari kísérettel.
Szekeres Adrien koncert ajánló ingyenjegy belépő-nyereményjáték Papp László Budapest Sportaréna szimfonikus két ünnep között Győri Filharmonikus Zenekar rácz márton karmester pop díva hot jazz band bényei tamás erdélyi lászló Sony Music szebb holnap lemez album unisex mindenre készen száguldj velem úgy szeress itt a nyár újra kiss gábor hív a nagyvilág játssz velem csoda az élet év énekesnője futok a szívem után arany európa művész-díj piszkos tánc Eurovíziós dalfesztivál szeretet ünnepén
Tovább

Menjen mindenki a Pecsába - ingyen buliznak a zárófesztiválon

Idén ősszel harminc legendás év után bezárja kapuit a Petőfi Csarnok. Szeptember 17. és 20. között több mint harminc koncerttel búcsúzhatunk a legendás helyszíntől a Pecsa melletti Napozóréten. Az esemény, a Pe-csa Zárófesztivál a magyar popszakma nem kisebb neveit csábította vissza a színpadra, mint az Exotic és a Z'Zi Labor. Megvannak a párosnapijegy-nyertesek.

Tovább

Ugye eljössz még - Karthago a Pecsa zárófesztiválján

1985-ben a Karthago koncertjével nyitotta meg kapuit a Petőfi Csarnok. Most a Pe-csa Zárófesztiválon stílusosan velük is zárul le egy zenetörténeti korszak a legendás koncerthelyszín végső kapuzárása előtt. Szeptember 17. és 20. között a Karthago mellett közel huszonöt koncert lesz a Pecsa melletti Napozóréten felállított szabadtéri színpadon.

Tovább