CSATLAKOZZ!

BB

BESTOF

Kötöttségek nélkül - Sennheiser Momentum Wireless -fejhallgatóteszt

Olyan szerencsések vagyunk, hogy elég hosszú ideig hagyta nálunk a hazai forgalmazó Audio Partner az egyik, ha nem a legmenőbb fül- és fejhallgatómárka, a Sennheiser egyik legújabb csúcsmodelljét. Elöljáróban annyit, hogy leesett az állunk. Ahhoz, hogy objektív és hiteles beszámolót tudjunk adni a termékről, több zenei stílust hallgatva merültünk el a Momentum Wireless képességeiben.

Sennheiser Momentum Wireless fejhallgató teszt bemutató Audio Parner bluetooth kábel füles fejes Antonio Vivaldi Le Quattro Stagioni A négy évszak Nyár zejszűrés wav fájl dinamikus vonós hangzás szubbasszus dubstep dob énekhang dj Shy Big Up and Burn Her K and D High Noon remix cin metál Cannibal Corpse Kill or Become zúzda technó Ben Klock Subzero Deep Dish Flashdance Global Underground Home Club metró hetes busz drumandbass dnb hangkép kásás basszus extrém Herz Ohm frekvencia bőrpárna tartozék Használat közben

Tovább

Teltház az első Vasovski Symphonicon - a produkció európai turnéra indul

Az elektronikus és a klasszikus zene soselátott találkozását ígérték a szervezők a Vasovski Symphonic szuperprodukcióra, és kiderült, hogy ilyen még tényleg ilyen még nem volt. A látvány, a zenekar, a szólózenészek, a fellépők, Radics Gigi, Tolvai Reni, Majka, Curtis, Baricz Gergő (előzetes interjúnk vele itt), Járai Márk, Mező Misi (interjú vele is) - beszámoló.

vasovski symphonic mr. vasovski Mező Misi interjú baricz gergő tolvai reni radics gigi járai márk magyar virtuózok werner gábor karmester majka curtis vonós produkció elektronikus klasszikus zene teltház koncert kollányi zsuzsa harót balázs nádor dávid fúziós beszámoló nyilatkozat

Fotó: Simon Péter

Tovább

Merülj bele az Archive sűrű és mocskos atmoszférájába!

Igazi kuriózumnak mondható, menő (elektronikus, avantgárd, posztrock, progresszívrock stb.) koncert lesz az A38-on a londoni Archive tolmácsolásában, akik a Restriction lemezük apropóján turnéznak éppen. Fellépésüket egy igencsak pszichedelikus rövidfilmmel egészítik ki - március 16-án tehát érdemes lesz beáldozni egy hétfő estét, kellemes zaklatásnak lesznek kitéve a hallójárataink.

Tovább

Filmmanipuláció Brian Enótól - csütörtök este a Müpában

A lengyelországi Unsound Festival szervezőinek felkérésére készült, Ben Frost és Daniel Bjarnason szerezte modern zeneművet hallgathatjuk meg a Művészetek Palotájában csütörtökön este. Az előadás részei az ambient-zene megalkotója, Brian Eno által külön ehhez a projekthez készített filmmanipulációk.

Tovább

Németek, izlandiak, afroportugálok és angolok a Millenárison - megvannak a jegynyerők az Electronic Beatsre!

A 2011-es budapesti Electronic Beats fesztivált október 28-án rendezi az NVC szervezőcsapat a Millenárison. A fellépők között ott lesz berlini Apparat Band experimentális elektronikájával, a lisszaboni Buraka Som Sistema seggrázatós zúzásával, a londoni Does It Offend You, Yeah? elektronikus punkrockjával, valamint a reykjaviki FM Belfast elektronikus indie-jével. A hazai színeket a Realistic Crew és Crimson képviseli a fesztiválon. A Koncertblog játékának nyertesei a poszt alján olvashatják nevüket.

Az izlandi FM Belfast

UPDATE: Az egyik Electronic Beats-jegynyertesünk, Németh Andrea nem tud elmenni, ezért fölajánlotta, hogy sorsoljuk újra a belépőjét - megtettük, az új nyertes: Gulyás Dorka! Mailben mennek neki a részletek, de ha ismeritek Dorkát, szóljatok neki ti is, hátha nem látja már a leveleit. Köszi nektek, és Andreának, hogy szólt, nem tud menni.

Tovább