Szombat este zárul koncertközvetítés-sorozatunk az [origo] szervezte, Erzsébet téri Gőzölgő Fesztiválról. A kiírás szerint este kilenckor kezdődik a hamarosan egy évre Amerikába költöző The Moog, illetve az Amber Smith és a Zombie Girlfriend koncertje, mindhárom indiepop/rock(szerű) zenekar lemezbemutatót tart. Mindezt a Koncertblogon élőben nézheted és hallhatod!


Live Video streaming by Ustream

Az [origo] kitalálta és megszervezte az I. Gőzölgő Fesztivált - február 23. és 26., csütörtök és vasárnap között díszbe öltözik az Akvárium fölötti sétány, az Erzsébet tér, és a melegségre vágyóknak dél és este tíz között kis faházakból kínálnak forró étel- és italkülönlegességeket. Kávét, forrócsokit, kakaót, speciális teaválasztékot, grogot, puncsot, bombardinót, rumpuncsot és persze forraltbort, pálinkát (belső pulóver!), és még sok minden mást, ami gőzölög. Ínyenceknek például nagyon ajánlott a meleg sör megkóstolása.

Szombaton The Moog-, Amber Smith- és Zombie Girlfriend-lemezbemutatók, majd Tesco Disco. Vasárnap a családosok előnyben, akiknek ifjabb Csoóri Sándor és csapata tart táncházat, kézműves-foglalkozásokat, de tanítanak például népdalokat is.

Aki úgy gondolja, hogy megunt, kinőtt, a szekrényben sínylődő meleg ruháit szívesen eljuttatná olyan emberekhez, akiknek nagy szükségük van ezekre, a helyszínen megteheti.

A Gőzölgő Fesztivál időtartama alatt a Léthatáron Alapítvány saját standjában fogadja az adományokat, melyeket hajléktalan embereknek továbbít. Nadrágokat, cipőket, csizmákat, pulóvereket, kabátokat és takarókat is tudnak hasznosítani.

A háromnapos fesztiválról a Koncertblog élőben közvetít!

Nézd meg a Gőzölgő első, csütörtöki napjának koncertfelvételét a Rotfronttal! 

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!

Koncertblog-videoarchívum - válogass koncert- és partyvideóinkból!

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)