A Be Massive először három éve hozta Hedfluxot, a breaket - szerintünk leginkább - a psytrance-szel vegyítő britet. Tavaly februárban aztán a Ninjabreakzszel közösen hozták a Tetőre (mely épp tegnap nyitotta meg teraszát a város fölött) idén viszont megint csak a Be Massive címkéje alatt fut a party - kiválasztott helyes megfejtőink ingyen mehetnek Hedfluxra!

A 2008-ban a Music Is My Weapon-nal berobbant Hedflux aka Steve Young (Broken Robot Records) zenéje nem kicsit sokrétűbb annál, hogy egyszerűen lebreakerezzük. Nem akkora sztár, mint a Stanton Warriors, talán nem is hívják annyi helyre, mint mondjuk a Krafty Kutsot, de hogy zeneileg komolyabb dolgokat tesz le az asztalra, az biztos. Ezek után nem csoda, hogy zenéjét a pszichedelikus trance egyik legnagyobb előadója, a Shpongle, a fúziós psytrance állócsillaga, az Eat Static a legjobbak között tartja számon.

Szettjei és saját számai azért persze break-alapúak, és "kulturálisan" is ebbe a szcénába sorolják (kicsit talán a psy-t dupsteppel vegyítő Captain Hookkal lehet párhuzamba állítani). Olyannyira, hogy például 2010-es Mindcellje heteken át a Beatport break-listájának élén állt, sőt ugyanitt bekerült a száz legjobb zene közé.

Később is sikert sikerre halmozott, például egy évvel később, 2011-ben szintén a Mindcell-lel megnyerte a Breakspoll legjobbszám-kategóriáját. Most épp első saját albumán dolgozik, konkrétan az utómunkán, vagyis a Be Massive épp a legjobb pillanatban kapja el Budapesten: sanszosan olyan számai is megszólalnak majd csütörtök este, melyeket nem nagyon játszott még sehol.

A partyn játszik még a break-berkekben egyre magasabbra törő Kid Panel, a Ninjabreakz vezetője, Krueger, a metáldobosként is működő Lucky 23, illetve a házigazda Metha. A belépő éjfélig csak kilencszáz, utána ezerkétszáz forint, illetve van nálunk három ingyenjegy is:

Nyertesek!

Milyen világmárkák reklámjához írt zenét a Be Massive február végi sztárvendége, James Lavelle? (Segítség akkori ajánlónkban.)

A megfejtéseket szerdán délután ötig várjuk a koncertblog1@gmail.com címre Hedflux tárggyal. A helyes megfejtést beküldők közül három nyertest választunk, akik ingyen mehetnek az aznap esti Be Massive: Hedflux partyra, a Corvin-tetőre. A nyertesek Kovácsik Laura, Bokros Krisztina és Benedek Péter. Őket e-mailben értesítjük, egyben tudatjuk velük a buliba bejutás módját.

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon! 

Koncertblog-videoarchívum - válogass koncert- és partyvideóinkból!