"Mint minden rendes rockzenekar mi is garázsban kezdtük" - mondja magáról a Hollywoodoo, mely csütörtök este ad esőűző koncertet a Zöld Pardonban. A kezdetben funkys-rapes rockot játszó zenekar nagy utat tett meg attól a bizonyos garázstól a ZP-ig, illetve a Koncertblog-tévé képernyőig. Csütörtök este élőben, történetünkben először voltak láthatóak és hallhatóak nálunk, nézd meg őket utólag:

New Blood néven alakultak még 1992-ben Veszprémben. A sokkal menőbbnek tűnő és több értelmű (Hollywood + woodoo, ugye) Hollywoodoo nevet négy évvel később, '96-ban vették föl. Újabb négy év múlva léptek egy nagyobbat megint, mikor is Budapestre tették székhelyüket.

Eleinte funkys és rapes rockzenét toltak, két énekessel álltak föl, majd jöttek még fúvósok és női vokalisták is, tovább kavarva a zenei egyveleget. Mostanára bedurvítottak, keményebb rockot adnak, de szándékaik szerint igyekeznek megőrizni eredetiségüket, kötetlenségüket és zenei humorukat, merthogy rajongóik szerint azzal sem állnak hadilábon.

Hogy mindez hogy néz ki 2011-ben, arról végre a Koncertblogon is meg lehetett győződni, ugyanis csütörtök esti Zöld Pardon-os koncertjüket élőben közvetíttük.

Zöld Para - Állj ki te is a Zöld Pardon mellett!

 


Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!

Koncertblog-videoarchívum - válogass koncert- és partyvideóinkból!


A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)