Így év vége felé egyre több embert húz le valamilyen nyavalyás kórság, amire a Bladerunnaz korrekt receptet kínál, melyet a Prlmnt-ben lehet majd beváltani most szombaton. A leharcolt neuronok prémium-gyógykezelésben részesülhetnek a Hospital Records főosztályvezetőitől, London Elektricitytől és Metriktől. De vigyázat, nyomokban likvidet tartalmaz!

 

Az 1996-ban a London Elektricity-s Tony Colman és Chris Goss által alapított Hospital Records az egyik legkiemelkedőbb likvid-drum'n'bass-kiadó a szcénában. A londoni székhelyű label számos előadónak adta meg a kezdőlökést, elég High Contrastra, Netsky-ra, Logistics-re Spy-ra, vagy éppen az újdonsült üdvöskére, a Fred V & Grafix duóra gondolni, akik tavaly már az Akváriumban is letették a védjegyüket, ahogy annak idején előre meg is énekeltük.

Aztán 2006-ban megszületett a kiadó ikertestvére, a Med School, az elektronikus zene experimentálisabb oldalára. Az alapkiadó sikereit mi sem bizonyítja jobban, mint hogy évről évre (2011,2013, 2014) bezsebelik a legjobb kiadónak járó díjat a Drum And Bass Arena Awardson.

Az este egyik headlinere nem más, mint Tony Colman (London Elektricity), a kiadó feje és a műfaj nagyágyúja számos drum'n'bass-himnusszal ajándékozott meg minket (Billion Dollar Gravy, Different DrumJust One Second). Legutóbbi figyelemfelkeltése, hogy tavaly Spy és Diane Charlemagne oldalán a Street Child World Cup keretén belül utcagyerekek megsegítésére forgatott egy videót.

Majd idén ismét stúdióba vonult, hogy elkészítse hatodik stúdióalbumát, amely Are We There Yet címmel jelent meg egy hete. Az új album felvétele közben két hetet töltött a nagyfater zongoráján bíbelődve, ami már előrevetítette a számok hangulatát - íme, egy kis ízelítő:

A szombat este másik főszereplője a londoni dj és producer, Metrik, alias Tom Mundell, aki  eufórikus és rave-zenéivel robbant be a köztudatba korábban. 2008-ban debütáló zenéje a Your World egycsapásra a likvidfunk himnuszává vált. Az elmúlt időszakban pedig folyamatosan úton volt Universal Language albumával. Szombat esti budapesti buliján a Hospital Records házi üdvöskéje, Dynamite MC fogja lökni a szöveget és diktálni az ütemet.

A party színvonalát magyar fellépőgárda is emeli; itt lesz velünk Chris.su, Raise Spirit, Ian Autorun, DJ Ren, Markov, Mentalien, Statik és a Stamusic. A jegyek ára háromezer-ötszáz forint, de ingyen jöhet, aki helyesen válaszol a következő kérdésre.

Játék, nyertesek

Kinek a kiadójánál jelent meg Seba első nagylemeze? (Segítség egy korábbi ajánlónkban, a helyes válasz: Good Looking Records.) 

A megfejtéseket a jatek@koncertblog.hu-ra várjtk Hospitality tárggyal november 13-án, pénteken este nyolcig. A helyes megfejtést küldők közül két nyertest választottunk: Bogoly Dávidot és Szántó Gerzsont, akik ingyen mehetnek szombat esti Hospitality-partyra, a Prlmnt-be. A nyerteseket e-mailben értesítettük, egyben tudattuk velük a buliba bejutás módját.

Lájkold Facebook-oldalunkat!, hogy részt vehess a party-, koncert- és fesztiválbelépő-, illetve egyéb nyereményjátékainkon!