Negyvennél több fellépővel fordul az új évtizedbe a Dürer Kert. A Tilost támogató Lazac!-party harminc dj-je mellett kerül sor Palotai húszas jubileumára. A kerti bográcsozás mellé a Quimby és a The Carbonfools is húzza majd.

 

Mivel kétféle jegyet árulnak a bulira, előre el kell döntenünk, hogy mikor, milyen zenére pörögnénk az éjjel. A zenekaros nagyterem jegyével a tilosos break/techno/house/minimal/dnb, a hiphop/reggae/dancehall, a funk/soul/mashup, illetve a dub/chill/ambient helyszínekre kapunk szabad utat, az olcsóbb jeggyel azonban csak kettő után ólálkodhatunk a Dürer hátsó részeiben.

 


 

A nagyterembe este kilenctől lehet beszivárogni, a Dürer összes helyszínére érvényes, 4400 forintos jeggyel (szerdáig, elővéttel 3900). A Quimby fél tizenegykor kezdődő koncertjét dj Gerzson vezeti fel. Az újabban C64-lázban égő Titusz és "Szénhülyéi" fél egytől kezdik a tízes évek első The Carbonfools-koncertjét, ami majd kettő körülre Maszkuráék ciripelésébe torkollik. Ezután jön Palotai, aki pontosan húsz évvel ezelőtt kezdett bele lemezlovas karrierjébe, hiszen a Tilos az Á a nyolcvanas évek utolsó napján nyitott ki először. Zsolt háromtól hatig villantja fel pályafutása jelentősebb állomásait, mielőtt új korszakot nyitna (hanganyag Palotaitól és a Tilos az Á-ról, itt).

 

 

 

 

A többi dj a Dürer négy, a jelenlegi elektronikus szcéna legtöbb irányzatát felidéző helyszínén lesz szétszórva. A pontos beosztást jelenleg is tervezik, ezzel kapcsolatban érdemes a Tilos híreit is figyelni. Bizonyos azonban, hogy harmincegy dj között egy elektronikus zenét kedvelő ember nem unatkozhat. A djpultok előtt már este héttől lehet nyomulni, a 3500 forintos (szerdáig 3000-be kerülő) jegyek birtokában