Tisztázódtak az áprilisi elsejei Method Man-koncert részletei is, így tiszta, hogy Mos Def, Redman és saját 2007-es koncertjének felhozatala után ismét tömény lineup várható az éves Wu-Tang-csápoláson.

 

Method a koncert napján lesz harminckilenc, így nyilván kibelezi a közönséget, már ha a klán nem készül be túlságosan kezdés előtt. A marcangolásban többen is részt vesznek a Wu-Tang holdudvarából, mellettük a hazai hiphop is masszívan képviselteti magát.

 

 

Mathematics a klán sztenderd dj-jeként érkezik, mellette a szülinapos magával hozza a saját labeléhez (Method Man Entertainment) szerződtetett Streetlife-ot is. Már Európában csatlakozik hozzájuk a Wu-Tanggel is együttműködő holland rapper-producer, Cilvaringz és honfitársa, dj Sueside, aki RZA, Raekwon és Masta Killa alá is zenélt már. Mellettük itt lesz a svéd Ledr P, aki meg a hollandoknál bennfentes.

 

 

 

Itthonról az egyre inkább bebetonozódó elit képviselteti magát, illetve a valahogyan közéjük keveredett Dopeman, aki mostanában főként főzőtudományával hódít, a kertévék nézői közt. Akkezdet Phiai, Bankos/Norba, Killakikitt, az NKS(Nem Közölt Sáv), Kool Kasko, Frequent, dj Kwest és aMGee hivatalos tehát Method Man zsúrjára, ahova egyszerű hazai gangstaként elővételes 6500-ért juthatunk be.