Felcsaptam a mozgóképes hülyeségek gyűjtőhelyét - nevezzük nyugodtan youtube-nak - kíváncsi lévén arra, mint kapok, ha beírom, hogy "the first dj battle".  Előkerült egy ötvenes évekbeli, fekete-fehér film is, amelyben két idősebb úr vívott csatát, gramofonokkal.


 

Bájos, aranyosra komponált filmecske, nemde?  Sajnos nem derül ki, hogy egy megtalált filmrészlet alá húzták-e a trackeket, vagy valaki képes volt leforgatni, ebben az oldies stílusban. Várjuk a megfejtéseket.
Én szeretném hinni, hogy a valóságban is a nagy orosz sztyeppéről indult el a mozgalom. Élvezem a képet, amikor a két vezérkulák gramofonnal méri fel a tesztoszteron-viszonyokat.

 

Aztán tovább molyolva belefutottam a Dj Hero nevű játékba. Eddig csak hallottam, hogy elkészült, de nem láttam, hogyan is fest a képernyőn.




 

Ha valakinek van, jelentkezzen! Vinnék hozzá dj-ket szobára, hogy velük is kipróbáltassuk. Egy kísérlet már volt, akkor magyar zenekarnak kellett Guitar Heroznia, de nem szerették, csak kicsit. Sajnos a videó beágyazókódja nem működik, de azért itt meg lehet nézni.