Collins és Behnam az utóbbi időben búvópatakként mozgott, nem nagyon halottunk róluk. Ám ezek szerint élnek és virulnak, hiszen szerdán az Instantban állnak pultba, "meglepő" módon egy Ablak a Dubra bulin.

 

 

Két igazi megszállott, zenei fenomén, a dögös groove-ok, mély hangzások, fülbemászó dallamok és táncoltató ritmusok harmóniájának nagymesterei. A csak rájuk jellemző friss és egyedi stílus mára hatalmas rajongótábort gyűjtött köréjük, Londontól Budapestig és Tokióig.

 

A 2005-ös és a 2006-os Mayday himnuszok szülőatyjai számtalanszor vívták ki a közönség és a szakma elismerését. Már megismerkedésük előtt is mindketten szép sikereket értek el, de amióta erejüket egyesítették, tényleg nincs megállás! Collins (Némethy Gábor) és Behnam (Lofti Behnam) első találkozása 2003-ban fordulópontot hozott életükbe. Közös budapesti stúdiót alapítottak, ami azóta igazi slágergyárrá avanzsált. Még meg sem száradt a festék a falon, máris elkészült első közös munkájuk (2004 március), amire azonnal lecsapott a Flash Brothers.

 

 

A világsztár izraeli duóval azóta is nagy spanban vannak a srácok. A Tribalz Return című felvételüket pedig Carl Cox hurcolta magával hónapokig, lemeztáskájában. Az akkoriban megjelenő Technoise 2 válogatáson (dj Newl) szereplő Full Contact pedig idehaza kavart nagy port.

 

Az osztrák Felipével is ekkoriban botlottak egymásba, pontosabban, a bécsi Titanium Records feje a magyar páros egyik demójába. Mindjárt lehetőséget is adott nekik az akkor induló Supreme Entertainment égisze alatt - szakmai kapcsolatuk azóta is gyümölcsöző.

 

Az igazi bombasiker azonban még csak ezután következett: megjelent a Rotationnél a Solid Beatz EP, a rajta szereplő három track pedig olyat ütött, hogy attól az egész szakmának és közönségnek hetekig csengett a füle - persze jó értelemben. A nagy visszhangot kiváltó kislemez után sorban jöttek-jönnek a remixfelkérések, a kiadók ráadásul saját zenéik iránt is érdeklődnek (Intec, Analytic Trail, Rotation, Relatives, Titanium, Supreme-Entertainment, Pitch, Egotraxx)

 

Bootlegjeik folyamatosan, "C&B Project" néven látnak napvilágot, a brit KIR Recordsnál. A duó turnénaptára jelenleg is telített, s közben gőzerővel készülnek az újabb húzós darabok a stúdióban is. Az estét a házigazdaként ténykedő Naga, Beta páros súlyosbítja tovább.