Frissítettünk! Alul megtalálod! Éppen blogos megbeszélés van itt a Gödörben, beszélünk layoutról meg a marketingről és közben az egykori hiperkarmás Robi gitározik a színpadon és közben három lány énekel. Beállunk velük.

 



 A Biorobot nemrég debütált a Gödörben a Világvelején, és hibátlan volt a produkció, most pedig itt ügyködnek mögöttem a színpadon.  Az ugyan elsőnek nem meglepő, ha Bérczesi Robit meglátjuk a gitárral a hátán, de azpon meglepődtem miért áll három kedves lánnyal a színpad közelében. Szerencsére kiderült, hogy erre az estére nem csak koncertblogos találkozó van megbeszélve -egy üveg sör és egy pohár rosé kíséretében-, hanem koncert is.  Kérdésemre, hogy van-e értelme a Biorobot akusztiknak Robi azt mondta előbb a pultnál: miért ne?

igaza van: Miért ne?

 Aki gyors még ideér!
 

Előbb beállás gyanánt megalázták a Tavaszi szél viezet áraszt nevű közkedvelt folk-slágert, most éppen egy Under The Bridge, megy magyarul. Nagyon röhögünk, zseniális átdolgozás.

 

FRISSSSSSSSS

 


Próbáltunk így, laptop kamerával egy élő videót küldeni nektek. Sikerült is, sőt! Egyetlen dolgot elfelejtettünk: megnyomni a record gombot, így az örökkévalóságnak nem maradt semmi, de élőben lehetett nézni. Közben Robi elmondta, hogy nem is három, hanem négy lány énekel(t). Bocs.