A Rolling Stones - rácáfolva a visszavonulásáról szóló pletykákra - újra turnézik 2011-ben. Az infót a BBC 6 Music című műsorában osztotta meg a közvéleménnyel Keith Richards gitáros-zeneszerző, akinek nemrégiben jelent meg Life című önéletrajza.

 

A

Rolling Stones -rácáfolva a visszavonulásukról szóló pletykákra - újra turnézik 2011-ben.

A gitáros a BBC6 Music című műsorában nyilatkozott: "Mindnyájan készen állunk, hogy színpadra álljunk. Ki mondta, hogy valaha is abbahagyjuk?  Akkor lesz vége, ha összeesünk."
A Stones utolsó turnéja 558 millió dolláros bevételt hozott, utolsóként beharangozva, miután egészségügyi okok miatt több helyszínt is törölni kellett egészségügyi okokból.
A "Bigger Bang" turné Európai állomásait eltolták Keith Richards agyműtéte miatt, amelyre azért folt szükség, mert leesett egy kókuszfáról. Erről maga Keith később úgy nyilatkozott az NME-nek, hogy a balesetet kissé eltúlozták.  " Ültem egy bokron, és valahogy rossz irányba estem le róla."
"Life" című új önéletrajzi könyvének bemutatóján a 66 éves Richards azt mondta a BBC-nek, hogy a Stones háza táján  folynak az előkészületek egy új album rögzítéséhez is.
"Ennyi együtt töltött év után van egy csomó befejezetlen témánk, amit le kellett hagynunk az utolsó lemezről. Mick egy nagyon termékeny író, ráadásul nekem is vannak ötleteim. Decemberben és januárban összeülünk, és kidolgozzuk őket. Nagyon várjuk újra a közös munkát."A Rolling Stones -rácáfolva a visszavonulásukról szóló pletykákra - újra turnézik 2011-ben. Osztotta meg a szenzációs infót Keith Richards gitáros a BBC6 Music, akinek a közelmúltban megjelent Life című életrajzi regénye.

Keith Richards


"Mindnyájan készen vagyunk rá, hogy színpadra álljunk. Ki mondta, hogy valaha is befejezzük? Akkor lesz vége, ha összeesünk!" - jelentette ki Richards. A Stones legutóbbi, 2005-től 2007-ig elhúzódó turnéja 558 millió dolláros bevételt hozott, annak ellenére, hogy több helyszínt is törölni kellett az öregedő tagok kisebb-nagyobb nyavalyái miatt. A koncertsorozat európai állomásait például a gitáros agyműtéte miatt halasztották el. Az operáció oka sem volt éppen mindennapi, Richards állítólag egy kókuszfáról leesve verte be a fejét.

 

Erről maga Keith később úgy nyilatkozott az NME-nek, hogy a balesetet kissé eltúlozták: "Ültem egy bokron, és pont rossz irányba estem le róla." A Life című önéletrajzi könyvének bemutatóján a 66 éves Richards azt mondta a BBC-nek, hogy a Stones háza táján folynak az előkészületek egy új album rögzítéséhez is. "Ennyi együtt töltött év után van egy csomó befejezetlen témánk, amit le kellett hagynunk az utolsó lemezről. Mick (Jagger) nagyon termékeny szövegíró, ráadásul nekem is vannak ötleteim. Decemberben és januárban összeülünk, és kidolgozzuk őket. Nagyon várjuk újra a közös munkát."

Mi tagadás, mi meg az ezredszer felújított együttműködés gyümölcsét várjuk.

(Forrás: BBC)