Ma este 8-tól kezdődő Dürer kerti program csúcspontja, a mostanában Vágtázó Életerő néven zúzó VHK koncertje, úgy 11, fél tizenkettő tájban kezdődik, addig az Isten Háta Mögött nevű zenekar játszik, még előtte pedig egy kerekasztal-beszélgetés zajlik a Grandpierre Attila 1975 óta vágtázó zenekaráról, melyről éppen könyv íródik, és film forog, A bulira az összes jegy elfogyott elővételben, így a helyszínen nem is érdemes próbálkozni.
A mai est tehát a VHK jegyében telik a Dürerben, este nyolctól róluk és a körülöttük rajzolódó jelenségről beszélget Dudich Ákos (Wan2) újságíró moderálásával többek között Pálinkás Szűts Róbert (újságíró, [origo]), Fiáth Tita (pszichológus, Ludditák), Geréby György (vallásfilozófus, CEU), a mostanában készülő VHK-könyv és-film kapcsán.
Az említett film utolsó kockái a ma este tizenegykor kezdődő Vágtázó Életerő koncerten forognak, ahol Grandpierre Attila ezres nagyságú koncert rutinjával őrül meg a színpadon. Érdekesség, hogy az Aláírhatatlan Történelem című számot egy mai rock bandával az Isten Háta Mögöttel adják elő.
Az úgy fél tíz körül rákezdő IHM feltehetően gazdagon játszik a napokban megjelent negyedik, Ű című albumáról. A underground banda szelídebb albumot készített a korábbiaknál kevesebb metálos csapatással és több elektronikával. Ezt a váltást magyarázza egy közelmúltbeli tagcsere, az alapító Bokros Csaba gitáros-billentyűs távozott és helyette a szállós-elektronikus Esclyn Syndo tagja, Sándor Csaba érkezett a szinti mögé.
A „Ki vele az Istenért” bulira már elővételben elfogyott az összes jegy, így passz nélkül fölösleges is a Dürer Kert felé fordulni ma este.

A ma este 8-kor kezdődő Dürer-kerti program csúcspontja a mostanában Vágtázó Életerő néven zúzó VHK koncertje, úgy 11, fél tizenkettő tájban indul, addig az Isten Háta Mögött nevű zenekar játszik. Még korábban pedig egy kerekasztal-beszélgetés zajlik Grandpierre Attila 1975 óta vágtázó zenekaráról, melyről éppen könyv íródik és film forog. A bulira az összes jegy elfogyott elővételben, így a helyszínen nem is érdemes próbálkozni.

Grandpierre Attila

A mai est tehát a VHK jegyében telik a Dürerben, este nyolctól róluk és a körülöttük rajzolódó jelenségről beszélget Dudich Ákos (Wan2) újságíró moderálásával többek között Pálinkás Szűts Róbert (újságíró, [origo]), Fiáth Tita (pszichológus, Ludditák), Geréby György (vallásfilozófus, CEU) a mostanában készülő VHK-könyv és -film kapcsán.

Az említett film utolsó kockái a ma este tizenegykor kezdődő Vágtázó Életerő-koncerten forognak, ahol Grandpierre Attila ezres nagyságú koncertrutinjával őrül meg a színpadon. Érdekesség, hogy az Aláírhatatlan Történelem című dalt egy mai stoner-bandával, az Isten Háta Mögöttel adják elő.

A fél tíz körül rákezdő IHM feltehetően gazdagon játszik a napokban megjelent negyedik, Ű című albumáról. Az underground banda szelídebb albumot készített a korábbiaknál, kevesebb metálos csapatással és több elektronikus hatással. A váltást némiképp magyarázza egy közelmúltbeli tagcsere: távozott az alapító Bokros Csaba gitáros-billentyűs, és helyette a szállós-elektronikus Esclin Syndo tagja, Sándor Csaba érkezett a szinti mögé.

A "Ki vele, az Istenért" névre keresztelt bulira már elővételben elfogyott az összes jegy.

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)