A Showtime Budapest gondozásában végre magyarul is megjelent az idén hatvankilenc éves énekesnőről készült életrajzi könyv. Nick Yapp író kalauzol minket végig az élettörténetén, a kezdeti nehézségektől egészen napjainkig. Nyerd meg a hat darab könyv egyikét!

Barbra Streisand énekesnő, színésznő, emellett rendez is néha, illetve producerkedik. A hatvanas években került reflektorfénybe, és túl fél évszázados pályafutáson továbbra is aktívan tevékenykedik. A díva énekesi és színészi karrierje szinte egy időben startolt rakétagyorsasággal.

Egyből beleszeretett mindenki, aki látta, hallotta őt, Barbra pedig számtalan remekbe szabott albummal hálálta meg a közönség szeretetét. Idén jelent meg legújabb, sorban a harmincnegyedik albuma, mely a What Matters Most címet viseli. 

Hogy lássuk mennyire fantasztikus teljesítményt nyújtott és nyújt mind a mai napig, elég csak a statisztikáit átböngészni. Harmincnégy albumával majd’ kéttucatnyi alkalommal jelölték Grammy-díjra, ebből nyolcszor haza is vitte azt. Színésznőként kétszer kapot Oscar-díjat, négyszer pedig Golden Globe-ot.

Ha szeretnéd a nálunk lévő hat darab könyv egyikét megnyerni, akkor az alábbi kérdésre válaszolj nekünk e-mailben (jatek@koncertblog.hu) január 6-ig, egy Barbra tárgyú levélben: 

Hány Grammy-díjat kapott Pat Metheny?

A helyes válaszhoz egy korábbi a bejegyzésünkben találsz segítséget itt.


Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!
 

Koncertblog-videoarchívum - válogass koncert- és partyvideóinkból!


A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)