A One Sec Song mobiljáték-alkalmazásban egy másodperced van, hogy felismerd, melyik számból a részlet. Vagy kettő, de akkor csak egyszer hallgatod meg. Figyelem, addiktív, megmondóembereknek pedig kötelező tartozék!

ooc oil on canvas zenefelismerés one sec song app store google play mobil alkalmazás applikáció quimby szám sláger youtube áruház

A magyar Oil on Canvas fejlesztésében megvalósuló játék roppant egyszerű: a feladat, hogy a program által természetesen random kiválasztott széles körben ismert számot egyetlen másodperc alapján kitaláljuk. Három nagyobb kategória közül választhatunk, melyből kettő általános: nemzetközi, illetve magyar slágerek, illetve most már elérhető a Quimby-kategória is, melyben nyilván Quimby-dalokat kell kitalálni.

Ha elsőre kitalálod, melyik számról van szó, tíz pont jár, innentől még nyolcszor próbálkozhatsz, ha pontot akarsz, mert minden újrahallgatás után eggyel csökken a megszerezhető pontok száma. Lehet olyat is, hogy két másodpercből próbálod kitalálni, de akkor max egy pont jár, és csak egy esélyed van. Ha sehogy se sikerül, az egész számot beadja az app Youtube-beágyazással, hogy tanulj.

A játék nagyjából abbahagyhatatlan, pont úgy működik, ahogy minden, ami addiktív: a kudarc és a siker ugyanúgy további próbálkozásokra sarkal. A program nézhetne ki jobban, illetve kényelmesebb lenne az előadókat felsoroló listából csak rábökni arra, amelyikre tippelünk, hogy ne kelljen bepötyögni mindig, de ez már a legkevesebb.

Az alkalmazás mindkét nagy appáruházból elérhető (App Store-ban itt, Google Play-en meg itt), és vasárnapig a reklámmentes verzió is ingyenes.

Lájkold Facebook-oldalunkat!, hogy részt vehess a party-, koncert- és fesztiválbelépő-, illetve egyéb nyereményjátékainkon!