Megírtuk, hogy milyen ráncfelvarráson esett át a Budapest Park az idei szezon előtt, túlvagyunk az első teltházas koncerteken, most pedig az első nemzetközi fellépő is megnyitja az idényt. A tavalyelőtti jól sikerült parkos fellépése után Parov Stelar visszatér a tett helyszínére, méghozzá legújabb nagylemezének bemutató turnéjával. Nem egy átlagos estének ígérkezik!

Parov Stelar The Burning Spider szving electroswing Budapest Park koncert lemez lemezbemutató Belau előzenekar ajánló belépő-nyereményjáték párosjegy ingyenjegy show openair szabadtér Marcus Füreder album Skybox Heineken

Mikor lesz, hogy lesz?

Május 13-án, szombaton este hattól nyílnak a Park kapui. A Parov Stelar elsőrangú fesztiválzenekar: látványos show, felszabadult zene, akármelyik fesztiválon nagyszínpados fellépők. És a város legnagyobb szabadtéri szórakoztatóipari komplexumában adott a fesztiválkörnyezet is.

Mi lesz?

A Parov Stelar mögött álló Marcus Fürederről már az előző fellépése előtti ajánlókban is említettük, hogy mekkora tehetség, hogyan csinált az akkor még egyszemélyes, stílusteremtőnek is mondható projektjéből zenekart. Azóta ezt még tovább fejlesztette, legújabb The Burning Spider című lemezének bemutató turnéja elég látványosnak igérkezik az első képsorok megtekintése alapján. A huszonegy fejezetes turné hatodik epizódja lesz a budapesti. A show részeként jópár vendégművész feltűnése is várható a zenekar tagjai mellett, de nem akarjuk tönkretenni a meglepetést. Az album maga a Parov Stelar zenei evolúciójának újabb állomása, de azért nem megtagadva electroswing-gyökereket, aminek ugye a siker is köszönhető. Előzenekar pedig a magyar feltörekvő Belau együttes lesz.

Hol lesz, mennyiért?

A koncert a Budapest Parkban és várhatóan teltházas lesz, azaz körülbelül tízezer vendég előtt játszik majd a zenekar. Jegyeket elővételesen a Park jegypénztárában a küzdőtérre még lehet kapni, egy forint híján kilencezerért, ugyanoda a helyszínen erősen limitált számban ugyanennyit kell fizetni. Az exkluzív estét még exkluzívabbá is tehetjük, amennyiben kibéreljük Skyboxot, ami egy húszfős luxy-terasz, saját bárral és mosdóval, valamint negyven liter Heinekennel. Az élményhez mindössze négyszázhetvenkilencezer-kilencszázkilencvenkilenc forintot kell összedobni, ami húszfelé osztva végül is annyira nem is vészes, főleg a legjobb rálátással a színpadra.

Hype

  • Fesztiválkoncert a városban.
  • Lemezbemutató az egyik legbulisabb zenekartól.
  • Megújult Park az első külföldi sztárral.