Ahogyan a fáradhatatlanul, tavasszal még Európa-szerte is turnézó Quimby Facebook-oldalán olvasható: "Semmi mást nem ígérünk, csak annyit, hogy szombaton is majd magunkat adjuk. Gyertek a Parkba!” Ebben talán minden benne is van; egy előzetes koncepcióktól mentes, hamisítatlan Quimby-koncertet hallhatnak a rajongók és érdeklődők szombaton este a Budapest Parkban. Megvannak a párosjegynyertesek.

Idén májusban a Parkban...

Nem afféle csendes-leülős-lassúzenés, vagy mondjuk unplugged-verziós különkiadás, amilyet az együttes előszeretettel csempész néha a programjai közé, hanem egy szimpla, semmiextrás Quimby-koncert várható. Egy olyan helyszínen, ahol nagyon sokan tudják egyszerre meghallgatni, így a nagy buli garantált.

A szinte havi rendszerességgel egy budapesti koncerttel jelentkező zenekarral a Sziget óta csak vidéki helyszíneken lehetett találkozni, így éppen itt az ideje egy újabb fővárosi koncertnek. A hatalmas sikert arató májusi Park-buli után ismét egy nagyobb szabású megmozdulás várható.

A tavasszal zsúfolásig megtelt Budapest Parkban akkor a Hódosi Enikő-féle Manoya volt a vendégfellépő, ez alkalommal pedig a piszokul fiatal, nagyobb közönség előtt most először fellépő budapesti Ék zenekar lesz a Quimby vendége. Az éppen első lemezével debütáló és klippremier előtt álló, Cseh Tamás Program-nyertes, négytagú együttes előadását fél héttől hallgathatja meg a nagyérdemű, közvetlenül mindannyiunk kedvenc Quimby-dalai felcsendülése előtt.

...és egy éve a Parkban

Nagyobb szabású koncert lévén nyilván széles repertoárra számíthatunk: úgy a legutóbbi, platinaminősítést elért Kaktuszliget lemez és természetesen a legelső platinakorong, a Kilégzés népszerű és szinte kötelező dalai mellett bizonyára lesz hely és hangulat a legendás régi Diligramm és Ékszerelmére, vagy akár a már újabb hullámos Kicsi Ország és Instant Szeánsz lemezek dalai közül is jónéhánynak.

A kapuk szombaton már délután órai megnyílnak, a programkezdés este fél hétkor lesz. Jegy még kapható, kétezer-ötszázért (na jó, hivatalosan 2499-ért), ez a teljes árú, ugyanis a kedvezményesek már mind elfogytak rég. Nekünk persze van, nemhogy kedvezményes, hanem ingyenes, ráadásul párosjegyek, sőt vipjegyek - íme:

Játék, nyertesek

2012 első napján hol koncertezett a Quimby? (Segítség akkori ajánlónkban, a helyes válasz: Merlin.)

A megfejtéseket szeptember 5-én, szombaton délig vártuk a jatek@koncertblog.hu címre Quimby tárggyal. A helyes megfejtést küldők közül három nyertest választottunk: Both Andrást, Gömöri Károlyt és Zámodi Orsolyát, akik másodmagukkal ingyen mehetnek a szombat esti Quimby-koncertre a Budapest Parkba. A nyerteseket e-mailben értesítettük, egyben tudattuk velük a koncertre bejutás módját.

Lájkold Facebook-oldalunkat!, hogy részt vehess a party-, koncert- és fesztiválbelépő-, illetve egyéb nyereményjátékainkon!