Újra láthatók és hallhatók menő magyar zenekarok a Koncertblogon - pénteken Soerri&Poolek, szombaton pedig Kerekes Band élőben a Corvin-tetőről. Vicczenekar és betyárvirtus, napszemüveges zenés ordenáréskodás, illetve izzasztó tánczene magyaros, de nem magyarkodó lobbanékonysággal. Tapadj ránk a hétvégén! A közvetítés (mellyel a napkitörés okozta hálózati problémák miatt lehetnek technikai gondok):


A Soerii&Poolek saját bevallása szerint nem akar senkit megsérteni, nem akar gusztustalankodni, sőt feszültséget sem akar kelteni. Mindössze a legordenárébb vicceket akarják elsütni, jelentsen ez bármit a gusztustalankodástól, feszültségkeltéstől és sértésektől való elhatárolódás fényében.

Csináltak már számot Péterfy Borival és Flour Tomival is, miközben elküldik az egész hazai popzenei világot melegebb éghajlatra. Emlékezetes húzásuk Kautzky Armand búgó hangú színész és ultimate-szinkronhang fegyverrel "fenyegetése" volt, akit kamera előtt arra kényszerítettek, hogy a legváltozatosabb szövegekkel és emelkedett trágársággal hájpolja őket.

A szombati corvinos fellépő a Kerekes Band, mely kizárólag élőhangszerekkel ad olyan talpalávalót, amit a legdurvább vasakkal operáló basszuszenészek is megirigyelnének. Az egri banda nem szégyelli a betyártempót, ugyanakkor messze áll tőle a múltba révedő magyarkodás. Van köztük brácsás (Csarnó Ákos), fúvós (a frontember Fehér Zsombor), kobozos (Námor Csaba), dobos (a frontember testvére Fehér Viktor), valamint gitáros (Kónya Csaba).

Egy húzós Kerekes Band-koncert tavaly januárból, szintén a Corvinról

Erős tehát a program most hétvégén a Corvin-tetőn és a Koncertblog-tévé képernyőjén is. Kezdés mindkét nap kb. este fél tízkor.


Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!
 

Koncertblog-videoarchívum - válogass koncert- és partyvideóinkból!


A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)