A Tiloson nevelkedett dj Savage saját sorozatával, a Subculture Revolutionnal debütált pénteken a részlegesen megnyitott új szabadtéri szórakozóhelyen, a Budapest Parkban. A partyt élőben közvetítettük, és most itt vannak a felvételek.

Savage az underground elektronikus színtér egyik legsokoldalúbb dj-je; elsőszámű stílusa, a drum'n'bass mellett a hiphop, a breakbeat, a goa, a dubstep, sőt a bootleg is kikerül a keze alól. A stíluskavalkád mellett virtuóz technikáját is többször elismerték - három lemezjátszós szettjeivel mindig győztesként kerül ki a párbajokból, és a Több technót a parlamentbe! programján is első helyre tapsolta a közönség.

Dj SLN szettjéből

A Subculture Revolution szériát a hihetetlenül pergő nyelvű mc Fantommal vezetik kezdettől. Fantom sem csak itt bizonyít, hanem dolgozott már együtt Karányival és a neós Kővári Péter, és most épp dj Newl új slágerében, a Chachacha 2012-ben is dolgozik. Ott lesz még a szkreccser dj Q-Cee, illetve SLN és Wilkes.

Dj Savage, Q-Cee és mc Fantom pergő-pörgő produkciója

Helyszín a Budapest Park volt (a Popart/Electronic helyszín), Budapest legújabb szórakozóhelye, a Soroksári út 60.-ban, a Lágymányosi (új nevén Rákóczi) hídnál; lineup: fél egyig SLN játszott, fél négyig Savage, Fantom és Q-Cee tolta, a végén pedig Wilkes a hajnlai ötös zárásig.
 

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon! 

Koncertblog-videoarchívum - válogass koncert- és partyvideóinkból!


A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)