Magyarország legsokrétűbb popénekesnője, Szekeres Adrien 2014-es nagysikerű szimfonikus koncertje után most ismét az Aréna színpadán készül elvarázsolni közönségét nagyzenekari kísérettel.
Szekeres Adrien koncert ajánló ingyenjegy belépő-nyereményjáték Papp László Budapest Sportaréna szimfonikus két ünnep között Győri Filharmonikus Zenekar rácz márton karmester pop díva hot jazz band bényei tamás erdélyi lászló Sony Music szebb holnap lemez album unisex mindenre készen száguldj velem úgy szeress itt a nyár újra kiss gábor hív a nagyvilág játssz velem csoda az élet év énekesnője futok a szívem után arany európa művész-díj piszkos tánc Eurovíziós dalfesztivál  szeretet ünnepén

Mikor lesz, hogy lesz?


December 28-án, hétfőn, már jócskán benne a karácsonyi és két-ünnep-közi koncert- és bulidömpingben. A műsor már este hétkor kezdődik.

Mi lesz?


Szekeres Adrien ezúttal a Győri Filharmonikus Zenekarral együtt lép az Aréna színpadára. A fiatal magyar karmester-generáció egyik legszínesebb egyénisége, Rácz Márton karmester vezénylésével szólaltatja meg legnépszerűbb, főképp popzenei műfajú dalait. A karácsony környéki koncertek hagyománya a 2008-as Szeretet ünnepén című karácsonyi album megjelenésére vezethető vissza a művésznő munkásságában, azóta lép színpadra a legkülönbözőbb helyeken adventi koncerttel kedveskedve rajongóinak.

Az énekes díva


A már huszonhárom évesen Emerton-díjjal kitüntetett fiatal énekesnő karrierje a Hot Jazz Bandben kezdődött, ahová Bényei Tamás állandó vendégnek hívta meg 1995-ben. Az igazi áttörés két évvel később következett be, amikor egy koncerten felfigyelt rá Erdélyi László, és megismerkedésük után hamar lázas munkába is kezdtek - Unisex néven. Az első közösen elkészített felvétel után a Sony Music azonnal szerződést ajánlott egy nagylemezre, mely után az országos ismertség már nem sokáig váratott magára.

Az 1997 júliusában megjelent Szebb holnap című lemezzel Adrienn különleges, erőteljes mégis érzelemdús hangja sok ember szívét meghódította. Az Unisex viharos sikerét mi sem bizonyítja jobban, minthogy a lemezről szinte példátlan módon egyszerre öt dalt is műsorukra tűztek a különböző rádióállomások (Szebb holnap, Mindenre készen, Száguldj velem, Úgy szeress, Itt a nyár újra), háromhoz pedig videoklip is készül. A második Unisex-lemezt már a kiváló zeneszerző - és időközben Adrien hites férje - Kiss Gábor vezényletével készítették el, mellyel a sikersorozat folytatódott, olyan daloknak köszönhetően, mint a Hív a nagyvilág, a Játssz velem, vagy a Csoda az élet.

Az Év énekesnője-díj elhódítása után nem sokkal szólókarrierbe kezdett, első szólólemeze a Futok a szívem után címet kapta. Aztán, 2002 őszétől egészen 2005 őszéig, tehát három teljes évig visszavonult a rivaldafényből, teljesen a családi életnek szentelve magát. Majd az időközben az Arany Európa Művész-díjjal is kitüntetett énekesnő előrukkol az azóta sokak által várt második albumával, az Olthatatlanullal. Az ezt követő években számos fellépés és koprodukció mellett elkészült a harmadik album, illetve Piszkos tánc című dalával Adrien a szakmai zsűri első helyezettjeként zárja az Eurovíziós Dalfesztivál Magyar Nemzeti Döntőjét.

Hol lesz?


Jutott időpont Adriennek is időpont a Papp László Budapest Sportarénában, ami nem lehetett könnyű menet, tekintve, hogy egymást váltják a nagyobbnál nagyobb nevek az év ezen időszakában.

Hype
 

  • Az énekesnő ismét a poposabb oldalát készül megmutatni.
  • A popos hangzás klasszikusokkal, filharmonikusokkal lesz teljes.
  • Gyönyörű díva a színpadon, akit nemcsak hallgatni, de nézni is élményszámba megy, amit ráadásul barátnővel/feleséggel érkezve is gond nélkül tehetnek a férfiak, hiszen mégiscsak az előadás része, sőt főszereplője.

Játék
 

Hánykor lépett föl a Pe-csa Zárófesztiválon az Unisex? (Segítség ajánlónk vége felé, a helyes válasz: délután fél három előtt.)

A megfejtéseket december 28-án, délig vártuk a jatek@koncertblog.hu-ra Adrien tárggyal. A helyes megfejtést küldők közül három nyertest választottunk: Dulits Klárát, Osváth Angélát és Szalay Irmát, akik ingyen mehetnek a hétfő esti, 28-i Szekeres Adrien-koncertre, a Papp László Budapest Sportarénába. A nyerteseket e-mailben értesítettük, egyben tudattuk velük a koncertre bejutás módját.

Lájkold Facebook-oldalunkat!, hogy részt vehess a party-, koncert- és fesztiválbelépő-, illetve egyéb nyereményjátékainkon!